Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Cik labs un cik izmantots ir klašu tehniskais aprīkojums skolās? Gaidām viedokli

Mācību kabineti vidusskolās, pateicoties dažādiem finansējuma piesaistes projektiem, pamazām kļūst arvien mūsdienīgāki. Piemēram, interaktīvā tāfele vai projektors klasē vairs nav nekas tāds, ar ko būtu iespējams kādu pārsteigt. Tāpat daudzviet stundās ienākušas dažādas ierīces demonstrējumiem, eksperimentiem un laboratorijas darbiem.

Tomēr – vai ar pašreizējo tehnisko aprīkojumu fizikas, ķīmijas, bioloģijas un citos kabinetos pietiek? Kā no tā skolās joprojām pietrūkst? Vai nav tā, ka daļā skolu mācību kabineti aprīkoti ar visu nepieciešamo, bet daļā skolu joprojām ir tikai pats minimums? Un cik prasmīgi vai neprasmīgi ir skolotāji un skolēni šīs tehnikas izmantošanā mācību procesā?

Skolēni, padalieties savā viedoklī, kāds tehniskais aprīkojums un palīglīdzekļi visbiežāk tiek izmantoti stundās jūsu skolā un ko jūs gribētu likt lietā biežāk un vairāk! Kā vērtējat savu pedagogu māku šo tehnisko aprīkojumu stundās lietot interesanti, jēgpilni un daudzveidīgi?

Skolotāji, kādas ir jūsu domas! Cik patlaban labs vai slikts, jūsuprāt, ir tehniskais nodrošinājums skolās? Kā ir par daudz, kā par maz? Vai pedagogi stundās spēj un grib ar šo aprīkojumu arī pilnvērtīgi un radoši strādāt vai arī tas bieži vien stāv neaiztikts? Un cik liela nozīme mūsdienu mācību procesā vispār ir dažādu tehnisku lietu (dators, projektors, interaktīvā tāfele, balsošanas pultis, dažādas ierīces, aparāti un uzskates materiāli u.c.) klātbūtnei?

Vecāki, kāds ir jūsu uzskats šajā jautājumā?

Komentējiet šeit vai rakstiet [email protected]! Paldies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi