Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

VIDEO: Alonso nopeļ McLaren komandas ātrumu un dzinēju

Spāņu pilots Fernando Alonso aizvadītajā nedēļas nogalē Japānas Grand Prix izcīņas laikā un pēc tās nopēla viņa pārstāvētās Pirmās formulas (F-1) komandas McLaren ātrumu un tās Honda dzinēju.

Pirms pāris dienām Japānas trasē Suzukā norisinājās šīs sezonas F-1 pasaules čempionāta 14.posms, taču kārtējo reizi McLaren vienības braucējiem bija jāsamierinās ar neveiksmi - Alonso ierindojās 11.vietā, kamēr viņa komandas biedrs brits Džensons Batons bija vien 16.pozīcijā.

Jau sacīkšu sākumā Alonso pa rāciju savas komandas pārstāvjiem savas formulas ātrumu nosauca par apkaunojošu, turklāt Honda dzinēju nosauca par GP2 sacensību seriālam atbilstošu.

"Šobrīd trasē nav daudz, ko izbaudīt. Ir sāpīgi, ka konkurenti mūs apdzen taisnēs. Pienākot līkumam, mums izdodas kaut ko atgūt, jo sāncenši bremzē vēlu un pieļauj kļūdas," pēc sacīkstēm Japānā izteicās Alonso. "Izbrauc līkumu perfekti, taču pēc tam atkal ir taisne. Pēc tādām sacensībām, kādas bija Japānā, jūtos nedaudz apkaunots. Mums jābūt konkurētspējīgākiem. Cerams, spēsim no tā mācīties."

"Domāju, sezonas atlikušie posmi mums būs smagi, taču mana vēlme ir palikt McLaren komandā. Nenoliedzami, saredzu šo vienību kā vienīgo, kas nākotnē spēs mest izaicinājumu Mercedes braucējiem," pauda Alonso, kuram līgums ar McLaren ir arī uz nākamo sezonu.

Līdz sezonas beigām vēl ir atlikuši pieci posmi, bet 14 etapu laikā Alonso spējis izcīnīt tikai 11 punktus, kas viņam kopvērtējumā dod necilo 16.vietu. Tikmēr Batonam ir seši punkti un 18.pozīcija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi