Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Snow Arena noslēdzies Baltijas kausa 1.posms kalnu slēpošanā

Svētdien Lietuvas slēgtajā kalnu slēpošanas hallē Snow Arena noslēdzās Baltijas kausa šīs sezonas pirmās sacensības.

Latvijas Slēpošanas federācijas (LSF) rīkotajā Baltijas kausa pirmā posma ceturtajā sacensību dienā sešu jauniešu grupas kalnu slēpotāji otro reizi sacentās slalomā, uz starta izejot pāri par 150 dalībniekiem no sešām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas Krievijas, Polijas un Baltkrievijas.

Latvijas kalnu slēpotājiem neizdevās nostartēt tikpat labi kā sestdien, taču, pateicoties vairākām mūsu meitenēm, bez uzvarām un godalgotām vietām nepalikām, kaut arī šoreiz to bija krietni mazāk. Pirmās vietas Latvijai sarūpēja valmieriete Dženifera Ģērmane (SSS/Ziemeļpols) un siguldiete Patrīcija Ansonska (SSS/Pantera), bet vienu otro nopelnīja siguldiete Elza Saļņikova (SSS/Pantera), informē LSF preses sekretārs Ivars Bācis. Šoreiz izteiktāk izpaudās Krievijas dominance, tiekot pie 13 godalgotām vietām no 18, tajā skaitā trijām uzvarām sešās grupās. Beidzot trijniekā tika mājinieki lietuvieši, turklāt arī pie vienas pirmās vietas.

Jau iepriekš informējām, ka pirmajās divās dienās Baltijas kausā FIS ENL kategorijas slalomā uzvaras izcīnīja Kristaps Zvejnieks un Lelde Gasūna. Viņi kļuva par uzvarētājiem arī Baltijas kausā pirmo reizi notikušajā Amber beverage group paralēlajā slalomā. Divu braucienu summā finālā pasaules rangā 69.vietā esošais mārupietis Kristaps Zvejnieks pārspēja savu brāli Miku, bet sievietēm abu Soču Olimpisko spēļu dalībnieču starpā siguldiete Lelde Gasūna bija ātrāka par rāmavieti Agnesi Āboltiņu, kurai divas otrās vietas FIS ENL slalomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi