Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

SEB MTB Cēsu posmā startēs arī Saramotins

Tāpat kā visos SEB MTB maratona posmos, arī Cēsīs, pateicoties sadarbībai ar ēdināšanas pakalpojumu nodrošinātāju Daily, dalībniekiem būs sarūpēta garda maltīte. 
Jau svētdien skaistajā Cēsu apkaimē norisināsies SEB MTB maratona ceturtais posms, kurā startēs vairāk, kā 2000 dalībnieki. Skandi motors distancē uz starta redzēsim arī daudzkārtējo Latvijas čempionu un Šveices Pro kontinentālās komandas IAM Cycling pārstāvi Alekseju Saramotinu, informē organizatori.

Jau pēc nepilnām trijām dienām tautas populārākais kalnu riteņbraukšanas seriāls – SEB MTB maratons- norisināsies aizraujošajā Cēsu trasē, kur tiks aizvadīts seriāla ceturtais posms. Sacensību organizatori parūpējušies par jaunu un aizraujošu trasi, kurā iekļauti arī jau ierastie Cēsu paguri – Žagarkalns un Ozolkalns. Bet lielākais jaunums būs Kvēpenes sili, pa kuriem sportisti brauks teju 20 kilometrus.

Nesen kļuvis zināms, ka Cēsu posmā startēs arī Latvijas profesionālais riteņbraucējs Aleksejs Saramotins, kurš vairākkārt triumfējis Latvijas čempionātos, gan arī sekmīgi startējis pasaules čempionātos šosejas riteņbraukšanā un MTB maratonā. Šogad viņš pārstāv Šveices komandu IAM Cycling. Saramotinam SEB MTB maratoni nav sveši. Šeit viņš izcīnījis daudz uzvaru atsevišķos posmos un triumfējis arī kopvērtējumā. Pēdējos gados Saramotins vairāk koncentrējies uz šosejas riteņbraukšanas sacensībām, tomēr ik gadu piedalās arī kādā no SEB MTB maratona posmiem.

Trasē slāpes veldzēt palīdzēs Zaķumuižas ūdens un garšīgie Maxim enerģijas dzērieni. Dalībniekus distancē sagaida arī vairāki ēdināšanas punkti, kur vitamīniem bagātas un veldzējošas uzkodas nodrošinās Augļu serviss un Daily. Tehnisko atbalstu velobraucējiem sniegs būvniecības nams Kurši, savukārt velosipēdu apkopi nodrošinās Veloserviss. Par sacensību trašu izveidošanu rūpēsies Skandi motors, nodrošinot organizatorus ar piemērotu un izturīgu apvidus auto.

SEB MTB maratonu organizē Igo Japiņa sporta aģentūra. Sacensību galvenais atbalstītājs jau vairāk kā 10 gadus ir vadošā Ziemeļeiropas banka - SEB banka.

SEB MTB maratonu kalendārs:
4. augusts - Cēsis
18. augusts - Smiltene
22. septembris - Tukums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi