Stradivāri vijoli varētu izsolīt par 45 miljoniem dolāru

Stradivāri vijoli varētu izsolīt par 45 miljoniem dolāru  1

Šogad tiks izsolīta reta Stradivāri vijole, kas novērtēta uz 45 miljoniem ASV dolāru (32,6 miljoniem eiro). Tā varētu ieiet vēsturē kā visdārgāk pārdotais mūzikas instruments. Vērtīgo instrumentu 1719.gadā radīja leģendārais vijoļu...

Kā noteikt olu izcelsmi?

Kā noteikt olu izcelsmi?  13

Tuvojoties Lieldienām, iepirkumu maisiņos aizvien biežāk parādās olas, kas šajos svētkos ir viens no pirktākajiem pārtikas produktiem. Taču kā zināt, vai esam nopirkuši brīvībā vai sprostā turētu vistu olas? Uz to atbildi sniedz ciparu...

Izklaide

Dienas dziesma

Zirnis joko

Zirnis joko - 17.04.2014.   

Visas labas lietas ir trīs: māte, sieva un vismaz vēl viena sieviete, kas tevi uzskata par vīrieti.

Zirnis joko - 16.04.2014.   

Labākā draudzene ir nevis tā, kas tevi piedzērušu velk mājās, bet tā, kas rāpo blakus.

Zirnis joko - 16.04.2014.   

Krīt uz nerviem gājēji, kad esmu pie stūres. Krīt uz nerviem mašīnas, kad esmu gājējs.

Dienas recepte

Tex Mex ēdieni ar asumiņu
Tex Mex ēdieni ar asumiņu     

Lai jūs nemulsina latviešu virtuvei neierastie ēdienu nosaukumi, no kuriem zināmākais ir itāļu izcelsmes deserts...

Laiks bērzu un vitamīnu sulām
Laiks bērzu un vitamīnu sulām    1   

Vēl jāpaciešas pavisam mazliet, un tad jau dārzos un pļavās parādīsies pirmie pavasara zaļumi, ko aizgūtnēm varēsim gan...

Ziemas krājumus pa tukšo!
Ziemas krājumus pa tukšo!    1   

Šīs nedēļas sākums lika aizmirst par ziemas ēdieniem. Taču nedēļas beigu prognoze vismaz pašlaik, kad rakstu šo sleju,...

Vietas

Mūžīgā vasara Mārupē
Mūžīgā vasara Mārupē  2   

Jaunais restorāns ACB tenisa klubā iegaumējams gan šampanieša un labas virtuves cienītājiem, gan pirmsskolas vecuma...

Grīziņburgers
Grīziņburgers   

Ielu kultūras kustība Ghetto Games radījusi arī vienu no labākajām burgernīcām Rīgā Geto, vispārīgi...

Zivis pārkaltas nažos
Zivis pārkaltas nažos   

Bistro Trīs zivis vietā atvērts restorāns maksātspējīgiem gardēžiem Daudz ūdeņu aiztecējis kopš Parex...

Zaļumi smalkā interjerā
Zaļumi smalkā interjerā   

Jaunais Heinriha Erharda restorāns bijušajos Rados un draugos saglabājis priekšgājēja mājīgumu Kas kopīgs...

Ūra turku labumi trīs līmeņos
Ūra turku labumi trīs līmeņos   

Necila paskata restorāniņš piedāvā izcilu un daudzveidīgu turku virtuvi Ārprāts, kā es – lai nu kurš, bet es, kurš...

Vēl aktuāli

+
Lasi vēlāk
0