Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kas jāņem vērā, izvēloties standarta vai pēc pasūtījuma izgatavotas mēbeles?

Mājokļa iekārtojumam ir jābūt ne tikai funkcionālam, bet arī ērtam un komfortablam, kļūstot par vietu, kur ir iespējams atpūsties no ikdienas steigas un atgūt nepieciešamo enerģiju. Atbilstoši telpas funkcijai un individuālajai gaumei izvēlētas mēbeles palīdz radīt ērtu un aicinošu vidi, tādēļ, iekārtojot mājokli, ir jāizvērtē telpām vispiemērotākie risinājumi.

Kas ir standarta mēbeles?

Par standarta mēbelēm tiek sauktas mēbeles, kas tiek izgatavotas rūpnieciski pēc standarta izmēriem un dizaina. Šādas vannas istabas, guļamistabas, mājas biroja, viesistabas, priekšnama un virtuves mēbeles ir viegli pieejamas, ātri uzstādāmas un lētākas nekā pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles.

Taču pēc standarta izmēriem izgatavoti dīvāni, virtuves komplekti, plaukti un citas mēbeles ir grūtāk pielāgojami specifiskām telpas proporcijām un izmēriem. Tādēļ nelielās telpās standarta izmēra mēbeles var pat traucēt izveidot ērta plānojuma telpas iekārtojumu.

Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotās mēbeles – priekšrocības

Visbiežāk pēc individuāla pasūtījuma tiek izgatavoti iebūvējami skapji, virtuves iekārtas un plauktu sistēmas, taču ir iespējams izgatavot arī citas mēbeles. Šādas mēbeles tiek izgatavotas pēc individuāliem telpas izmēriem un ir pilnībā individualizējamas, ļaujot izvēlēties gan apdares materiālus un furnitūru, gan vēlamo izkārtojumu un funkcionālo noslodzi.

Lai arī pēc individuāla pasūtījuma izgatavotu mēbeļu izgatavošana un piegāde var prasīt ilgāku laiku nekā jau gatavu mēbeļu iegāde, tās ļauj ietaupīt telpas platību, jo ir izgatavotas, ņemot vērā vissīkākās telpas izmantošanas nianses.

Kurš mēbeļu veids nodrošina vislabāko kvalitāti?

Mēbeļu kvalitāti lielā mērā nosaka to ražošanā izmantotie materiāli, furnitūra un ražošanas tehnoloģijas, kā arī montāžas darba kvalitāte. Lai arī tiek uzskatīts, ka pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles ir kvalitatīvākas un ilglaicīgākas, jo tiek nodrošināta lielāka kontrole pār mēbeļu izgatavošanas procesu, arī standarta mēbeļu zīmoli var piedāvāt augstu kvalitāti. 

Mēbeļu veikals “4istabas” piedāvā kvalitatīvas mēbeles jebkurai mājokļa telpai. “4istabas” produktu klāstā ir atrodami gan plaukti, drēbju skapji ar bīdāmām durvīm vai veramām, dažādi galdi, gan atpūtas krēsli, izvelkami stūra dīvāni un citas mēbeles. Atliek vien “4istabas” interneta veikalā www.4istabas.lv izvēlēties un pasūtīt savas jaunās mēbeles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izvēlēties ceļojumu apdrošināšanu ģimenei?

Plānojot ģimenes ceļojumu, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ceļojumu apdrošināšanu, lai ikviens ģimenes loceklis būtu pasargāts no negaidītiem notikumiem ceļojuma laikā. Ģimenēm, sevišķi tādām, kur...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti