Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Grupas Forshpil albuma prezentācijas koncerts notiks Artelī

Gandrīz teātrī Artelis notiks grupas Forshpil jaunā albuma Forshpil prezentācijas koncerts, kas iecerēts kā atkaltikšanās reize ar Latvijas faniem, kā arī svinības par godu plates izdošanai.

Forshpil jau gandrīz desmit gadus pēta un izpilda ebreju tradicionālo mūziku. Grupa līdz šim muzicējusi Latvijā, piemēram, īstenojusi kopprojektu BORSH sadarbībā ar grupu Dzelzs Vilks, un beidzot šogad klajā nāks mūziķu pirmais solo albums ar tādu pašu nosaukumu - Forshpil. Jaunajā platē savu pieredzi tradicionālājā ebreju mūzikā mākslinieki savij ar citiem viņu sirdīm mīļiem stiliem: pārsvārā 70. gadu roku, to papildinot ar regeja un džeza odziņām.

Nesen grupai arī ir paplašinājies sastāvs - pieaicināti vēl divi mūziķi no Sanktpēterburgas, kas ne tikai padara grupu par internacionālu apvienību, bet arī piešķir vēl psihodeliskāku un spilgtāku skanējumu tradicionālajai ebreju mūzikai. Koncertā skanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan pavisam jaunas, vēl nedzirdētas kompozīcijas. Tāpat piedalīsies arī īpašie viesi - ritma apvieniba Pulsa Efekts, vācu perkusionists Jacobus Thiele un dedzīgi viesi no Sanktpēterburgas grupa OPA!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko