Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Grupas Labvēlīgais tips dalībnieks Kaspars Tīmanis iekārtojas deviņus gadus

Sagaidot mūs mājīgajā un gaišajā trīsistabu dzīvoklī kādā no Kauguru mājām, mūziķis un viņa sieva Linda teic - ja jūs būtu redzējuši, kā šeit izskatījās pirms deviņiem gadiem, kad te ienācām! Pirms Tīmaņu ģimenes te mitinājusies tāda publika, ka dzīvoklis, ko izdevās iegādāties par patiešām saprātīgu cenu, bija nolaists līdz pēdējam.

"Te bija simtiem tarakānu un visādu citādu brīnumu," atminas Kaspars un piebilst, ka ne pārāk labas auras dēļ pirmais darbs bijis dzīvokli izkvēpināt ar kadiķu zariem. Tas līdzējis. "Māja jau nav veca - tai ir divdesmit gadu; un dzirdējām, ka to strādnieki cēluši paši sev. Bet sienas bija šķības un greizas, un griesti tik plāni, ka dabūjām visu pakot ar vati, citādi dzirdējām ik skaņu augšējā un kaimiņu dzīvoklī..." Kaspars pats arī izlauzis sienu, kas norobežoja virtuvi, tādējādi dzīvokli padarot plašāku. "Ņēmu rokā zāģi, un uz priekšu!" viņš smejas, piebilstot - iespējams, ka to nevajadzēja darīt, bet nu jau par vēlu. Citus remontdarbus gan Tīmaņu ģimene uzticējusi meistariem, ar kuriem gadījušies visādi brīnumi. "Mēs viņiem teicām vienu, viņi darīja kaut ko pavisam citu. Bet beigās tomēr nepavisam nav slikti," secina Kaspars. Tiesa, viņi interjeristu padomus nav izmantojuši, jo to, kā kura telpa izskatīsies, izdomājusi Linda. "Man atlika pakļauties," mūziķis smaida un atzīst, ka, piemēram, ideja par krāsojamām tapetēm sevi attaisnojusi pilnībā - ja tapetes nosmērējas (kā mēdz gadīties mājās, kur ir mazi bērni), tās var pārkrāsot pat septiņas reizes. To varot darīt arī tad, kad iepriekšējā krāsa apnikusi.

Liela daļa mēbeļu pasūtītas katalogā - pēc Tīmaņu domām, tas ir ērtākais veids, kā tikt pie mēbelēm, jo veikalos bieži nevarot atrast kāroto. Savukārt gaišā kumode pirkta kādā no Rīgas mēbeļu veikaliem, un Kaspars lepni teic, ka to salicis pats. Virtuves mēbeles gatavotas pēc pasūtījuma.

Sava istaba ir tikusi arī Tīmaņu vecākajai meitai Ievai. Baltais plaukts iegādāts veikalā JYSK, bet galds gan pasūtīts no kataloga, jo mēbeļu veikalā tādu Tīmaņi nav varējuši atrast. Tagad viss ir saskaņots, un arī meita ar savu istabu esot apmierināta.

Dzīvoklī vēl ir diezgan daudz darāmā, jo, kā teic Linda, ar māju ir tā - no viena gala tu to esi izremontējis, kad no otra gala atkal viss jāsāk no jauna. "Mēs vienu brīdi gribējām šo dzīvokli pārdot un pirkt māju, bet izskatās, ka dzīvoklis mūs nelaiž vaļā. Acīmredzot kādu laiku nāksies te padzīvot," mūziķis secina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko