Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Latvijas kinoteātros - Fortūnas džentelmeņu jaunā versija

28.decembrī uz Latvijas kinoteātru ekrāniem iznāks komēdija Fortūnas džentlmeņi. Filmu ir veidojuši komēdijas Eglītes autori, un to ir producējis viens no Krievijas kino "milžiem" - Timurs Bekmambetovs, kura darbu sarakstā ir tādas kinolentes kā Dienas sardze, Meklēšanā (Wanted) un citas, informēja KN3 pārstāvji.

Fortūnas džentlmeņi ir balstīta uz tāda paša nosaukuma padomju laika komēdijas motīviem, kas uz ekrāniem iznāca 1971.gadā. Filma ir komisks stāsts par Ļošu Trjoškinu un viņa piedzīvojumiem, jo izrādās, ka viņš mats matā ir līdzīgs ļoti bīstamam noziedzniekam ar iesauku Smailiks. Pēc tam, kad Smailiks nozog ļoti vērtīgu mākslas darbu no Sanktpēterburgas muzeja, Ļošu notver policija. Jaunā un pavedinošā policiste Irina Slavina pierunā Ļošu palīdzēt izmeklēšanā, liekot iefiltrēties zagļu vidē un cītīgi tēlot dubultnieku, kā arī atrast nolaupīto mākslas darbu. Tā Trjoškins nokļūst Ēģiptē, kur cietumā sēž Smailika līdzdalībnieki.

Galvenās lomas filmā Fortūnas džentlmeņi izpilda tādas Krievijas kino zvaigznes kā Sergejs Bezrukovs, Goša Kucenko, Antons Bogdanovs, Marina Petrenko un citi.

Filmu demonstrēs Rīgas lielākajos kinoteātros Kino Citadele, Multikino un Cinamon, kā arī Daugavpils kinoteātrī Silverscreen.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Minču aizraujošā dzīve

Vai ir kaut kas, ko par kaķiem nezināt? Visdrīzāk ir, un pat visai interesanti fakti.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko