Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Būs iespēja uzzināt jaunumus latviešu muzikālo apvienību jomā.

27. februārī Arēnā Rīga, norisināsies Latvijas Pasākumu foruma rīkotā “Mūziķu skate”, kas ļaus apmeklētājiem iepazīties ar jaunumiem latviešu muzikālo apvienību jomā.

Turpinot 2018. gadā uzsākto iniciatīvu iepazīstināt pasākumu organizatorus visā Latvijā ar jauniem, interesantiem mūziķiem un muzikālajiem projektiem, 2024. gada 27. februārī, no plkst. 11.00 līdz plkst. 18.30 Arēnā Rīga norisināsies Pasākumu Ekspo Mūziķu skate. Ekspo dalībniekiem - Latvijas Pasākumu rīkotājiem šī būs lieliska iespēja uzzināt par jaunumiem latviešu muzikālo apvienību jomā, savukārt mūziķiem tā ir iespēja iepazīstināt ar savu daiļradi un iespējams izveidot sadarbību ar pasākumu organizatoriem.


“Pasākumu Ekspo Mūziķu skate 2024” notiek Pasākumu Ekspo laikā ar mērķi pasākumu organizatorus iepazīstināt ar aktuāliem un jauniem izpildītājmāksliniekiem, kurus iespējams iekļaut gan publisku, gan slēgtu (korporatīvu) pasākumu programmās, kuru koncertus un priekšnesumus iespējams rīkot Latvijā. Mūziķu skate tiks filmēta un demo ieraksti būs pieejami Latvijas pasākumu rīkotājiem.


Skatē uz skatuves kāps:

  • plkst. 11.00 Papīra lidmašīnas
  • plkst. 12.00 Rūta Ķergalve
  • plkst. 13.00 Viedais fonogrāfs
  • plkst. 14.00 Jussendo
  • plkst. 15.00 ZemeDunn
  • plkst. 16.00 Super Truper
  • plkst. 17.00 Audiokvartāls
  • plkst. 18.00 Decibels


Paralēli “Mūziķu skatei”, arēnā norisināsies arī “Pasākumu ekspo ‘24”, kas ir vienīgā pasākumu nozares izstāde - platforma pasākumu nozares piegādātājiem. Pasākumu ekspo laikā nozares profesionāļi un interesenti var iegūt informāciju par nozares aktualitātēm, savukārt nozares uzņēmumi un piegādātāji var iepazīstināt auditoriju ar jaunumiem, demonstrēt savu aprīkojumu un stāstīt par pakalpojumiem un plānotajiem pasākumiem.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko