Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Tiks pasniegtas Pasākumu izcilības balvas

15. februārī, Mūzikas namā “Daile” jau ceturto reizi tiks pasniegtas Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas, atzīmējot pasākumu nozares izcilākās norises 2023. gadā.

Balva katru gadu tiek pasniegta pasākumu nozares pārstāvjiem, kuri aizvadīto gadu ir atzīmējuši ar izcilu darbību pasākumu jomā. Pieteikumus bija aicināti iesniegt nozares pārstāvji un interesenti vairāk nekā 20 nominācijās.

Uzvarētājus Izcilības balvai nosaka ekspertu padome un Latvijas Pasākumu foruma apmeklētāji, kuri balso par izvirzītajiem un saņemtajiem balvas pieteikumiem. Ekspertu padomi šogad veido Guntis Ērglis, biedrības LaPPA valdes priekšsēdētājs un Ideju Institūta pārstāvis, Didzis Simanovičs, skaņu režisors un pasākumu tehniskais menedžeris, Ēriks Laime-Babris, Ķekavas novada pašvaldības, Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes kultūras darba vadītājs, Agnese Hermane, Latvijas Kultūras akadēmijas prorektore, asociētā profesore. Ar nominantiem var iepazīties Latvijas Pasākumu foruma mājaslapā www.pasakumuforums.lv.

Šogad balvas iegūst īpašu nozīmi, balstoties uz vadmotīvu - gaisma, kas aizsāk jaunus radošus un inovatīvus domu procesus, rodoties radošos un nemierīgos prātos. Šī gaisma ne tikai liek mainīt esošo lietu kārtību, bet arī radīt jaunas idejas un attīstīt pasākumu jomu Latvijā.

Balvu pasniegšanas ceremoniju klātienē būs iespējams apmeklēt tikai ar ielūgumiem, taču visi interesenti ir aicināti skatīties ceremoniju Latvijas Pasākumu foruma sociālajos tīklos 16. februārī, un TV24 ēterā 17. februārī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko