Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Ieva Rozentāle: LTV1 rudens sezonā – dinamiskas kultūras ziņas un padziļināta analīze

"Ņemot vērā skatītāju intereses, rudens sezonā LTV1 ēterā demonstrēsim padziļinātu kultūras analīzi raidījumā 100 g kultūras un katru darbadienu dinamiski iepazīstināsim ar kultūras jaunumiem Dienas ziņās," stāsta Latvijas Televīzijas Kultūras redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle.

Viņa uzsver, ka LTV kultūras jomu plaši un daudzslāņaini atspoguļos arī citos projektos: "Turpināsies sadarbība ar Borisa un Ināras Teterevu fondu raidījumā Teātris.zip, pārraides Kinotēka un Ielas garumā, piedāvāsim videofilmas par izciliem kultūras jomas pārstāvjiem un, protams, pasaulslavenu koncertu un citu būtiskāko kultūras pasākumu tiešraides."

Jau no 2. septembra katru darbadienu LTV1 skatītājiem piedāvās jaunumu – dinamisku ikdienas kultūras aktualitāšu raidījumu Kultūras ziņas, kas tiešraidē nodrošinās vienmērīgu kultūras informācijas plūsmu LTV1 kanālā uzreiz pēc LTV Dienas ziņām aptuveni plkst. 18.30 – skatītākajā laika joslā. Kultūras ziņu saturu nodrošinās LTV Kultūras redakcijas žurnālisti, redaktori un režisori.

Savukārt skatītāju iecienītais raidījums 100 g kultūras turpinās attīstīties padziļinātos formātos un būs skatāms ēterā no 17. septembra. Katru nedēļu trīs vakarus – otrdienās, trešdienās un ceturtdienās – tiks veidoti trīs atšķirīgi 100 g kultūras raidījumi.

100 g kultūras. Diskusija reizi nedēļā, otrdienās, tiešraidē risinās problēmjautājumus dažādās kultūras nozarēs un aicinās uz nopietnām sarunām kultūras profesionāļus, skarot arī kultūrpolitisko procesu analīzi valstī.

Trešdienās skatītājiem tiks piedāvāts portretraidījums 100 g kultūras. Personība, kurā iepazīstinās ar māksliniekiem, rakstniekiem, mūziķiem, kinorežisoriem un viņu mākslas darbiem, kā arī citām personībām, mūsu laikabiedriem, kuri patlaban aktīvi radoši darbojas kultūras procesos.

Ceturtdienās turpināsies skatītāju iemīļotais raidījums 100g kultūras. Nacionālie dārgumi par Latvijas kultūras leģendām, vēsturiski nozīmīgām personībām un Latvijas kultūras vērtībām.

Jaunie 100 g kultūras raidījumi tiks raidīti ēterā otrdienās, trešdienās un ceturtdienās plkst. 17.15. Raidījumam jaunajā sezonā būs garāks raidlaiks – teju 40 minūtes, bet atkārtojumi skatāmi LTV1 tās pašas dienas vakarā plkst. 23.15, kā arī piektdienās plkst. 13.15. Raidījumi būs pieejami mājaslapas www.ltv.lv arhīvā jau ētera dienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja