Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Festivālā Summer Sound 2024 Klubā++ norisināsies dejas līdz rīta gaismai

Festivālā Summer Sound 2024 Klubā++ apmeklētājiem tiks piedāvātas dejas līdz pat rīta gaismai. Šogad kluba atmosfēra un programma solās būt vēl vērienīgāka un piedāvāt ko jaunu un aizraujošu festivāla apmeklētājiem sadarbībā ar Lithuania HQ, sola festivāla rīkotāji.

Pēdējos divos gados Klubs++ ir kļuvis par festivāla neatņemamu sastāvdaļu, pulcējot festivāla apmeklētājus, kas vēlas izbaudīt kvalitatīvu elektronisko mūziku un piedzīvot kluba atmosfēru, nepametot festivāla teritoriju. Šogad pašmāju talantiem pievienosies pieprasītākie DJ/producenti no Lietuvas ievērojamās elektroniskās mūzikas izdevniecības Lithuania HQ.

Pieredzējušais dīdžejs Magnuss Eriņš, kura muzikālā pieredze gūta, spēlējot gan mazākos, gan lielākos klubos, reivu pasākumos un privātās ballītēs jau vairāk nekā desmit gadus, ir uzņēmies kluba Klubs++ muzikālā kuratora lomu, sola: “Klubs++ kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu ar galvu reibinošiem basiem, enerģijas lādiņu un visu, kas nepieciešams, lai radītu patiesi neaizmirstamu atmosfēru.”

Divu festivāla enerģijas pielietās naktis pie pults būs līdz šim lielākais DJ skaits Summer Sound festivālā – 15 jau pieredzējuši pašmāju un kaimiņvalstu DJ, kā arī divi konkursa uzvarētāji.

Klubs++ darbosies abas festivāla dienas no plkst. 20.00 līdz 06.00. Ieeja klubā būs no 18 gadu vecuma.

Papildus jau izsludinātajiem “Klubs++” māksliniekiem, plašas un ballēties gribošas auditorijas priekšā būs iespēja uzstāties diviem jauniem DJ, kurus konkursa kārtībā izraudzīsies festivāla organizētāju žūrija. Uzstāšanās uz Kluba++ skatuves būs iespējama 3. augusta vakarā (plkst. 20.00 un 21.00).

Pretendentiem uz [email protected] jānosūta: radošās darbības apraksts (norādot sociālo mediju profilus), promo foto, 20 min garš mikss mp3/WAV formātā vai saiti uz to. Pieteikumi tiks pieņemti līdz 30. jūnija pusnaktij. Uzvarētāji tiks paziņoti 10. jūlijā festivāla sociālajos tīklos.

 


Biļetes uz šī gada festivālu “Summer Sound” var iegādāties mājaslapā www.summersound.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja