Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Summer Sound papildina programmu ar Robin Schulz, Ofenbach un somu sensāciju Käärijä

Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā Summer Sound, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko mākslinieku programmu. Mākslinieku sarakstam pievienojas: vācu Dj Robin Schulz, franču elektronikas duets Ofenbach, somu sensācija Käärijä un daudzi citi, informēja festivāla rīkotāji.

Jau vairāk nekā desmit gadus Liepājas pludmalē notiekošais festivāls Summer Sound piedāvā neaizmirstamu divu dienu piedzīvojumu ar mūziku, dejām, atpūtu un jūras vēsmu. Vēl pirms festivāla biļešu cenu maiņas, kas notiks 22. aprīlī, festivāla organizatori papildina programmu, piedāvājot aktuālus pasaules un pašmāju mūziķus.

Uz galvenās Summer Sound skatuves varēsim piedzīvot vienu no pieprasītākajiem elektroniskās mūzikas māksliniekiem pasaulē - Robin Schulz. Viņš ir slavens ar saviem melodiskajiem un enerģiskajiem house mūzikas hitiem: Sugar, Sun Goes Down, OK u.c.

Ofenbach ir franču elektroniskās mūzikas duets, kam raksturīgas rotaļīgas un dejot-priecīgas melodijas, populārākie no viņa hitiem ir Head Shoulders Knees & Toes, Katchi, Love Me Now un Wasted Love. Šīs dziesmas ir atradušās topu virsotnēs visā pasaulē, un ir kļuvušas par klasiku elektroniskās mūzikas cienītājiem.

Somu sensācija Käärijä ar dziesmu Cha Cha Cha pārstāvēja Somiju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Viņa enerģiskais izpildījums un deju ritmi iekaroja cilvēku sirdis visā pasaulē, un dziesma ieguva pirmo vietu skatītāju balsojumā. Käärijä mūzika, harizma un enerģija liks dejot līdz pat rītausmai.

Mūziķu programmu papildina arī: episku ballīšu meistari Bazzookas (NL), repa supergrupa Banda banda, vienradži ar lieku štuku - Citi zēni, alternatīvā rokgrupa Sudden Lights, skandalozā repere Viņa, puiši ar ambīcijām, sarkasmu un normāliem bicepsiem – Pirmais kurss, Mauku Sencis & Grandmasters Neons, Voiceks Voiska, Rīgas modes, leģendārais Inokentijs Mārpls, PND, Čipsis un Dullais, All Day Long, Subscriptum, Bad Habits, Martas asinis, Kerosene Kream (SE), Skier and Yeti (RS) Blody Heels, kā arī Apēdājs. Tuvojoties festivāla norisei programma tiks papildināta ar vēl jauniem mākslinieku vārdiem.

Jau iepriekš tika ziņots, ka festivālā Summer Sound 2024 piedalīsies ballīšu partizāni Bermudu divstūris, lielākā repa apvienība Latvijā Kreisais krasts, grupa Astro’n’out, pilsētas rokgrupa Laika suns un laika biedri Satellites LV, kā arī somu etno-tehno ansamblis Suistamon Sähkö.

Biļetes uz šī gada festivālu Summer Sound var iegādāties mājaslapā www.summersound.lv

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja