Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Vijoles virtuozs Deivids Garets nākamā gada rudenī uzstāsies Arēnā Rīga

Leģendārais vijolnieks un Ginesa rekordists Deivids Garets nākamā gada 10. oktobrī Arēnā Rīga uzstāsies ar jaunu crossover programmu, informēja koncerta pārstāve Maija Skrējāne.

Koncerts notiek mūziķa pasaules tūres ietvaros, atzīmējot viņa jaunākā albuma Unlimited - Greatest HIts - Live iznākšanu.

Visi, kuriem jebkad ir bijusi saskarsme ar Deividu Garetu zina, ka viņa radošumam nav robežu. Ar savu kaislību pret mūziku, viņš ir pievērsis jaunu auditoriju ne tikai crossover stilam, bet arī klasiskajai mūzikai. Sākot ar tādām roka balādēm kā Purple Rain” un Nothing Else Matters, turpinot ar dažādu laikmetu popa hitiem kā Viva la vida vai Hey Jude un iekļaujot programmā tādas klasiskās mūzikas pērles kā Bēthovena 5. simfoniju vai Kloda Debusī Clair de Lune, mūziķis ved klausītāju cauri emocionāli piesātinātam ceļojumam pa mūzikas pasauli.

“Es ar vēl nebijušu nepacietību gaidu Unlimited - Greatest HIts - Live koncerttūri 2019. gadā.  Kopā ar savu grupu, draugiem un faniem es vēlos grandiozi nosvinēt šos desmit mūzikas un radošuma piepildītos gadus,” vēsta Deivids Garets.

Vairāk nekā desmit gadus ilgās karjeras laikā, kad Deivids Garets ir izpildījis crossover žanra mūziku, vijolnieks ir pierādījis savu neizsīkstošo virtuozitāti. Būdams unikāls starp pasaules vijolniekiem, Deivids Garets tiek dēvēts par mūsu laiku  “Sātana vijolnieku” – pasaules līmeņa zvaigzne, kas sapludina robežas starp Mocartu un Metallica. Īpašu popularitāti izpelnījies par savu drosmi būt vienam no pirmajiem mūsdienu crossover žanra aizsācējiem.

Deividu Garetu ciena uz visām skatuvēm – gan savās mājās Vācijā, izpildot klasiskās mūzikas kompozīcijas kopā ar pasaules labākajiem diriģentiem un orķestriem, gan  citviet pasaulē, atskaņojot skaļākos roka hitus. Deividu Garetu dievina miljoniem fanu visā pasaulē, viņš ir saņēmis 24 zelta un 16 platīna balvas Hong Kongā, Vācijā, Meksikā, Taivānā, Brazīlijā, Singapūrā un citviet pasaulē.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu serviss kasēs un internetā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja