Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Negadījums Dārziņos: Auto īpašnieks melojis likumsargiem par zādzību

Valsts policijā, izmeklējot saņemto informāciju par nozagto automašīnu, kuras atrašanās uz sliedēm otrdien izraisīja dzelzceļa negadījumu, iegūti nepieciešamie pierādījumi, lai par aizdomās turēto lietā ir atzītu 1989. gadā dzimušu Krievijas pilsoni, kurš sniedzis viltus informāciju par zādzību, portālu Diena.lv informēja Valsts policija.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Salaspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policistu iegūtā informācija liecina, ka automašīnas īpašnieks, vizinoties ar auto, uzbraucis uz sliedēm, bet pēc tam nevarējis no tām nobraukt. Vīrietis pamanījis, ka tuvojas vilciens, izlēcis laukā un policijai paziņojis, ka automašīna ir nozagta.

Aizdomās turētais savu vainu notikušajā atzinis un izdarīto nožēlo.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par apzināti nepatiesas liecības, atzinuma, tulkojuma, paskaidrojuma vai pieteikuma sniegšanu pirmstiesas kriminālprocesā, tiesā, notāram vai tiesu izpildītājam, ja to izdarījusi persona, kura brīdināta par kriminālatbildību par apzināti nepatiesas liecības, atzinuma, tulkojuma, paskaidrojuma vai pieteikuma sniegšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta īslaicīga brīvības atņemšana vai piespiedu darbs, vai naudas sods. Tāpat pret vīrieti uzsākta administratīvā lietvedība saistībā ar notikušo ceļu satiksmes negadījumu.

Jau ziņots, ka otrdien īsi pirms desmitiem vakarā Salaspils novadā, kravas vilciens uzbrauca uz sliedēm novietotai vieglajai automašīnai, ko vēlāk uzstūmis pretim braucošam pasažieru vilcienam. Neilgi pirms negadījuma Valsts policija bija saņēmusi informāciju par minētās automašīnas zādzību.

Top komentāri

[oph]poEBg
[
Krievs...
Baltais
B
Vate ugalovņiks - ar urāla gēnu par cilvēku nekļūt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas