Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

papildināts (20:21) - Sprādzienā Tukumā smagi cietis jaunietis

Sestdien pēcpusdienā īsi pirms plkst.16 Tukuma novada Degolē uz kāda lauka, sprāgstot ugunskurā ievietotam lādiņam, cietis nepilngadīgs jaunietis, kurš guvis nopietnas traumas.

Kā informēja Valsts policijā, nav apstiprinājusies sākotnēja informācija, ka negadījums noticis trīs jauniešiem spēlējoties nokultā laukā ar loku un bultu, un bultai trāpot kādā priekšmetā, kas uzsprādzis.

Policijai plašāk iztaujājot iesaistītos jauniešus, noskaidrots, ka viņi atraduši, visticamāk, kara laika lādiņu. Tas ielikts ugunskurā, kas aizdedzināts. Kad lādiņš sprādzis, cietis viens no jauniešiem.

Cietušais nodots mediķu aprūpē.

Kā informēja Neatliekāmās medicīniskās palīdzības dienestā, cietušajam jaunietim konstatētas smagas traumas, tostarp, cietis krūškurvis un plaukstas locītvas rajonā ir plaša brūce. Jaunietis nogādāts Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Kā informēja Aizsardzības ministrijā, pēc policijas aicinājumu uz notikuma vietu, teritorijas apsekošanai, bija devušies Zemessardzes Nesprāgušas munīcijas neitralizēšanas rotas karavīri. Kad noskaidroti notikušā apstākļi, policija izsaukumu atcēlusi. Tomēr rotas karavīri apsekos notikuma vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas