Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Par Imantā izdarītu slepkavību aizturēta četru vīriešu grupa

Par marta beigās Imantā izdarītu vīrieša slepkavību aizturēta četru vīriešu grupa, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Šā gada marta beigās Rīgā, Imantas mikrorajonā, pie kādas daudzdzīvokļu mājas tika atrasts miris vīrietis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Drīz vien policijas darbinieki noskaidroja, ka noziegumu kopīgas alkohola lietošanas laikā izdarījusi četru vīriešu kompānija, un viņus aizturēja. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, un visi aizturētie atrodas apcietinājumā.

Vēlāk tika noskaidrots, ka bojāgājušais dzimis 1999.gadā. 26.marta vakarā policijas darbinieki par slepkavību aizturēja divus vīriešus, bet naktī uz 27.martu - vēl divus.

Izmeklējot šo noziegumu, likumsargi ieguva informāciju, ka bojāgājušais iepriekš pazinis aizdomās turētos. Starp viņiem daudzdzīvokļu mājā kopīgas alkohola lietošanas radies konflikts. Strīda laikā četrotne nositusi savu paziņu un vēlāk viņa ķermeni iznesusi ārā un tur atstājusi.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117.panta 10.punkta - par slepkavību, ja to izdarījusi personu grupa. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no desmit līdz 20 gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Visiem aizdomās turētajiem piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Policijā atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas