Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Cēsīs ielikts jaunā ugunsdzēsēju depo pamatakmens

Ceturtdien, 5. septembrī, Cēsīs svinīgā pasākumā tika likts pamatakmens Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta depo jaunbūvei. Šis būs pirmais ugunsdzēsēju depo Latvijā, kas projektēts pēc Eiropas Savienības standartiem, portālu Diena.lv informēja VNĪ pārstāve Daiga Laukšteina.Jaunais depo būs mūsdienīga tehniskā bāze ugunsdzēsējiem, kuri ikdienā rūpējas par Cēsu un arī Vidzemes reģiona drošību.

Projektā paredzēts izbūvēt auto garāžas ar novietni deviņām ugunsdzēsēju automašīnām un aprīkojumu to remontam, dienesta telpas, kurās komfortabli uzturēties diennakts dežūru laikā, administrācijas korpusu un īpašu sektoru ugunsdzēsēju apmācībām. Jaunais depo paredzēts 60 cilvēku personālam."Cēsu pilsētas attīstībai jaunā depo būvniecība ir nozīmīgs solis. Rūpes par vidi kā drošu dzīvesvietu iedzīvotājiem ir Cēsu pašvaldības prioritāte. Līdzšinējais ugunsdzēsēju depo Cēsīs ir kritiskā stāvoklī, tādēļ ar nepacietību gaidām jaunās telpas," pauž Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs (Vienotība).Projektu realizēs SIA Modus būve. Kopējā platība ir 3400 kvadrātmetru un izmaksas -  nedaudz virs trīs miljoniem latu. Cēsu ugunsdzēsēju depo būvdarbus plānots pabeigt 2014.gada decembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas