Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Brigmanis saka paldies Repšem

Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis uzskata, ka partneriem vajadzētu «pateikties finanšu ministram Einaram Repšem no tribīnes par to darbu, ko viņš izdarījis sarunās ar Starptautisko Valūtas fondu».

Ja E.Repše aizietu no Jaunā laika, tas būtu liels zaudējums, uzskata A.Brigmanis, augstu vērtējot to, ka E.Repše ir spējis sarunās ar aizdevējiem parādīt stingru stāju un ir konsekvents savā darbībā kopš ienākšanas politikā.

Drīz pēc tam, kad Latviju sasniedza ziņa par SVF lēmumu piešķirt Latvijai starptautiskā aizdevuma daļu, arī Jaunā laika līdere Solvita Āboltiņa paziņojumā medijiem pateicās saviem partijas biedriem premjeram Valdim Dombrovskim un finanšu ministram Einaram Repšem par paveikto darbā ar Starptautisko Valūtas fondu (SVF), jo, pateicoties valdības pārstāvju profesionalitātei un konsekvencei ir izdevies «gūt virsroku pār krīzi», un atjaunot reputāciju un uzticību starptautiskajā vidē.

S.Āboltiņa Dienai atzina, ka ir pārliecināta par to, ka E.Repše paliks partijā un arī valdībā. Viņa E.Repšem pateicās jau kongresā, bet vairāk kā šīs partijas dibinātājam. Jau rakstīts, ka kongresā E.Repše nepiedalījās, atstājot to kopā ar domubiedru Danu Titavu, kurš no partijas tika izslēgts par rupjiem disciplīnas pārkāpumiem, kuri netika atklāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

JL līderes Solvitas Āboltiņas paziņojums pēc SVF lēmuma piešķirt Latvijai kārtējo aizdevuma daļu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas