Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Izgāžas sarunas par četru partiju koalīcijas modeli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viss
v
skaidrs jastada valdiba SC+ZRP PUNKTS.....
apvērsumu organizēja tad
a
kad valsts sāka iziet no krīzes, KURAM VĒL NAV SKAIDRS???????????? ZEM LOZUNGA: "PRET SC UN ZZS", MĒĢINA IZNĪCINĀT VIENOTĪBU
Lai dzīvo apvērsums!
L
Laikam tev pašam jefiņ nekas nav skaidrs! Nav citas izejas kā patriekt nolādēto vienotību, jo cik ilgi var muļļāties uz vietas! 3 gadi, bet krīzes pārvārēšanai nav izdarīts pilnīgi nekas, tikai barotas zviedru bankas.
  • 1
  • 0
sc vispār negrib strādāt
s
atcerieties balsojumus, ņirgāšanās par Vienotību, jo juta, ka izejam no krīzes
XYZ
X
Kamēr rudā lapsa netiks neitralizēta, tikmēr nekādas kustības uz priekšu nevar būt...
0_o
0
>> " .. savukārt SC neredzot jēgu atbalstīt valdību bez saviem ministriem tajā." Nesaskatu problēmu. Lai taču neatbalsta vesela! V+ZRP+VL balsu pietiek. Visi Zatleram mutē skatās, viņam kontrakts noslēgts ar SC, vai?
Deficīts viedoklis
D
Četru partiju koalīcijas modelis un mazākumvaldības izveidošana modelī "2+2" nav reāla un bezgalīgi turpināt šādas sarunas ir bezjēdzīgi, ceturtdien pēc Zatlera reformu partijas (ZRP), Vienotības un Saskaņas centra (SC) trīspusējās tikšanās atzina premjers Valdis Dombrovskis, aicinot atgriezties pie trīs partiju koalīcijas apspriešanas. ============================================ Laikam pīļknābis nebija nedz lasījis pārējo partiju programmas, nedz klausījies, ko saka šo partiju līderi, tādēļ no sākta gala nabadziņam nebija skaidrs, ka 4 partiju koalīcija ir NEREĀLA! Vajadzēja pāris dienas smirdēt medijos, tēlot rūpes par valsti, lai beigās apjēgtu to, ko viņam (dombrovskim) un vienotībai bez maz vai sejā kliedza citu partiju pārstāvji. Āksti! Bet Vienotība laikam pieradusi, ka tas ko sola viņi un tas, ko viņi ierakstījuši savā programmā, nav pat izdirsta sūda vērts tālab pieņem, ka arī citi gatavi tāpat mērkaķoties un krāpties. Un kas no dižās brēkšanas sanāca? Tāds oda pirdiens un rezultātā jenoti kā nopērti jenoti cilpo atpakļam pie sarunu galda jo turēt stāju un palikt opozīcijā taču negribas, sile aizbrauc čuk, čuk, čuk!
kapeika
k
OI, Lemburgeram šoreiz pat nevienam kazragam stipendijas nebūs jādod - paši nāks un maksās klāt :)))
anglosaxis - Ministry of Truth
a
Draudziņ, nesagrozi to, ko es esmu teicis. Pirmkārt, es neesmu minējis nekādus Urbanoviča citatus, jo tādus nezinu. Otrkārt, es teicu, ka kokam no vienas puses ir dobums, ka no otras puses (Tavējās) nav redzams, un Tu apgalvo, ka dobuma nav. Lūk, kur arī tas viss sākas. Tu piesauc to, ko es nekad neesmu teicis. Kur tad ir tas Tavs godīgums?
:(
:
LATVIJAI NAV NĀKOTNES, JO LATVIEŠI NAV SPĒJĪGI VIENOTIES! TĀ BIJA, TĀ IR UN TĀ BŪS :(
Dens to DR
D
Pasaki skaidri un gaiši, ka uzskati, ka Latvijas krievi - pilsoņi pat pēc 20 gadiem neatkarības nav tiesīgi būt par pilsoņiem. Pasaki to arī tiem daudzajiem latviešiem, kas balsoja par SC, cerot uz pārmaiņām. Skatos, tevi laikam apmierina latvisko partiju mazspēja un naida izpausmes vienam pret otru, ka pat koalīciju tās nevar izveidot pēc loģikas principiem, bet nodarbojas arb shēmošanu. Domāju, ja SC valdībā nebūs arī šoreiz, tas tādā veidā vairs nebūs, bet būs SC 2, kas būs simbioze no PCTVL un Lindermaņa un tad loģiski, ka būs ļoti liels spiediens par 2 valsts valodu, daudz sliktāka savstarpēja sadarbība starp krieviem un latviešiem un daudz sliktākas starp[tautiskās attiecības, ja uz to paraksties, uz priekšu
vot
v
Jā,cik esmu runājusi,visi nožēlo ,ka balsoja par ZRP.
Pingvīne
P
VIENOTĪBA TURIES UN NEPĀRDODIES KANGARIEM!!! EJIET OPOZĪCIJĀ UN TAD REDZĒSIM KĀ STRĀDĀ ZATLERA BANDA UN sc .
Zatler!!
Z
Dari visu lai lecīgie jenoti paliek opozīcijā. Nu lūdzu..
o yes
o
par zatlera partiju tagad balsotu 0% veletaju,tatad vina partija jau ir istaa vestures meslaineeee
Vēsture
V
Nu ko ar sū u slotu vienotību vēstures mēslainē, dziesmiņa nodziedāta

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas