Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pikets pie Saeimas pret Imigrācijas likuma grozījumiem: "Latvija - vārti bandītiem uz Eiropu"

Piketā pie Saeimas pret Imigrācijas likuma pieņemšanu ceturtdien protestēja nepilns simts TB/LNNK un _Visu Latvijai _pārstāvju, kas ieradušies ar daudziem plakātiem. Uz tiem rakstīts, piemēram, Kam dvēseles jau pārdotas - tas atbalsta grozījumus; Pārdodam Saeimu - 100 000 LV; Pirmo, LC un Tautas partiju - vēstures mēslainē!; Dzīvnieku ferma; Latvija - vārti bandītiem uz Eiropu; Mēs mīlam un sargāsim savu Latviju!; Nepārdosim zemi, pārdosim pārdevušos deputātus; Grozījumi Imigrācijas; likumā = lienošā okupācija; Pārdošanās nav ekonomikas sildīšana; Latvijas prezidentam ir jāpiedalās 16.

marta, nevis 9.maija pasākumos.

Pie Saeimas tika novietotas arī vairākas melnas kastes uz kurām rakstīti pilsētu nosaukumi un vārds – Pārdod.

Kā novēroja Diena, starp piketētājiem redzami arī partiju vadošie cilvēki – Raivis Dzintars un Imants Parādnieks no Visu Latvijai, kā arī tēvzemiešu priekšsēdētāja vietnieks un bijušais tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš, kā arī Dzintars Rasnačs.

Piketā plīvoja arī abu partiju karogi.

Šis nav pirmais pasākums, kuru abas partijas rīko kopā. Tās pērn kopīgi organizēja arī 11.novembra pasākumus, kā arī lāpu gājienu valsts svētkos 18.novembrī. Abi politiskie spēki ir pieļāvuši iespēju ar vienu sarakstu startēt arī Saeimas vēlēšanās, vienlaikus izvērtējot iespēju iekļauties apvienībā Vienotība.

Pikets noslēdzas ap 9:15.

Saeimā ceturtdien notiek galīgais balsojums par grozījumiem Imigrācijas likumā. Tie paredz piedāvāt piecu gadu uzturēšanās atļaujas ārvalstniekiem un viņu ģimenes locekļiem, ja tie veiks investīcijas Latvijas ekonomikā, piemēram, veicot noteiktu ieguldījumu kapitālsabiedrības pamatkapitālā vai par noteiktu summu iegādājoties nekustamo īpašumu.

Paredzēts arī, ka tie ārvalstnieki, kas piecus gadus būs nepārtraukti uzturējušies Latvijas teritorijā, varēs pieprasīt pastāvīgās uzturēšanās atļaujas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas