Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Uzņēmējus uzjautrina VL-TB/LNNK mainīgā pirmsvēlēšanu programma

Uzņēmēji šodien Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) rīkotajā uzņēmēju un piecu vadošo politisko partiju ministru amatu kandidātu diskusijā ar smiekliem un aplausiem uztvēra nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) pārstāvja Eināra Cilinska sacīto, ka apvienības programma līdz vēlēšanām vēl mainīsies.

LTRK Nodokļu un nodevu darba grupas vadītāja, Grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēju asociācijas valdes priekšsēdētāja Lienīte Caune vēlējās noskaidrot, ko VL-TB/LNNK saprot ar jēdzienu "ļoti dārgi īpašumi", kurus apvienība programmā sola aplikt ar papildus nodokļiem.

Cilinskis norādīja, ka pašlaik precizētajā programmā šāda prasība nav minēta. Caune pauda izbrīnu, jo programmu esot izdrukājusi šo pirmdien.

"Nu, jā, pirmdien bija, otrdien vairs nav," norādīja Cilinskis, kas klātesošo vidū, starp kuriem lielākoties bija uzņēmēji, izraisīja skaļus smieklus un aplausus.

LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš vaicāja, kurš ir īstais brīdis, kad izlasīt programmu. Cilinskis atbildēja: "Vienu dienu pirms vēlēšanām."

"Katrā ziņā programma vēl mainīsies un vienu dienu pirms vēlēšanām programma tiks fiksēta, bet pēc tam fiksētā programma paliks, lai solījumi būtu redzami. Bet programma mainīsies arī turpmāk," norādīja VL-TB/LNNK pārstāvis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas