Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

VL-TB/LNNK redz Dzintaru Saeimas priekšsēdētāja amatā

Nacionālā apvienība Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) uzskata, ka viens no partijas līderiem Raivis Dzintars būtu labākais kandidāts Saeimas priekšsēdētāja amatam. "Mūsuprāt, neviens cits nevarētu vadīt Saeimas darbu un mazināt plaisu starp Saeimu un tautu tik labi, kā Raivis Dzintars," teikts VL-TB/LNNK ierakstā sociālajā tīklā Twitter.

VL-TB/LNNK ceturtdien nosauca savus kandidātus Saeimas priekšsēdētāja un ministru amatiem.

Apvienības mājas lapā norādīts, ka R.Dzintara stiprās puses ir organizatora un komunikācijas pieredze un spējas, strādājot ar lieliem, bieži neviendabīgiem kolektīviem, kā arī individuālās komunikācijas prasmes, spēja no nacionālām pozīcijām pārstāvēt lēmējvaru un ar savu priekšzīmi veicināt sabiedrības uzticēšanos Latvijas parlamentam.

VL-TB/LNNK plāno apvienot tagadējo Ekonomikas ministriju ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM), izveidojot Attīstības ministriju. Apvienība redz Eināru Cilinski šīs ministrijas vadītāja amatā.

Par izglītības un zinātnes ministri apvienība virzītu valodas zinātnieci Vinetu Poriņu, labklājības ministra amatā - Viktoru Jaksonu, iekšlietu ministra amatā - Dzintaru Rasnaču, aizsardzības ministra amatā - Kārli Krēsliņu, ārlietu ministra amatā - Jāni Tomelu, finanšu ministra amatā - Jadvigu Neilandi, satiksmes ministra amatā - Valteru Bolēvicu, zemkopības ministra amatā - Juri Cīruli, tieslietu ministra amatā - Baibu Broku, bet kultūras ministra amatā - Inesi Laizāni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas