Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Zatlers sola stiprināt partiju

Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis Valdis Zatlers sola stiprināt partiju.

Šorīt intervijā LNT rīta raidījumā 900 sekundes Zatlers sacīja, ka visa šī nedēļa paiet, tiekoties ar nodaļu biedriem. Ir svarīgi partijas aktīvistiem un biedriem skaidrot, ko nozīmē ZRP panākumi un kāpēc seši cilvēki izstājās. Ir būtiski panākt, lai biedri izprot ZRP politiku, teica Zatlers. Viņaprāt, ir svarīgi arī, lai Jelgavas ZRP nodaļa atjaunotu vadību un virzītos partijas struktūras stiprināšanas virzienā.

Tagad tiks sākts darbs pie ZRP pilnsapulces organizēšanas, iecerēts izveidot arī ZRP domi.

Zatlers atzina, ka trijos mēnešos izveidot jaunu partiju ar vertikālu varas struktūru nav iespējams, šim darbam jāsākas tagad. Tāpēc tagad valdes locekļi dodas uz nodaļām un risina jautājumu, kā pārstrukturēt partiju pēc vēlēšanām. Daudzi, kas veidoja partiju, nonākuši Saeimā, valdībā, viņiem nepieciešama maiņa, skaidroja partijas līderis.

Komentējot ZRP reitingu kritumu, Zatlers atzina, ka visām partijām krīt reitingi pēc vēlēšanām. Jaunajai partijai ir tikai trīs mēnešu mūžs, ir skaidrs, ka reitings sarūk straujāk, krītas emocijas, arī gaidas bijušas atšķirīgās. Zatlers neuzskata, ka partijas atbalsta kritums ir ļoti liels. "Ir parādījies stabils atbalstītāju procents un strādāsim pie tā, lai procents aug," komentēja partijas vadītājs.

Politiķis arī atzina, ka nepieciešams strādāt, strādāt, strādāt, jo cilvēki neko citu nenovērtē, kā darbu un tā augļus. "Darbs un rezultāti ir tas, kas ceļ kāda cilvēka popularitāti, citi paņēmieni nav iespējami, ar reklāmām neko nepanāksiet," komentēja Zatlers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas