Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Amigo: Bitē norisinās mērķtiecīga konkurenta nomelnošanas kampaņa

Pēdējās dienās no dažādu mediju pārstāvjiem SIA ZetCOM, kas darbojas tirgū ar zīmolu Amigo saņem ziņas par SIA Bite Latvija izplatīto maldinošo informāciju medijiem, par to, kā Amigo uzrunā Bites klientus.

Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, tiek apgalvots, ka Amigo pārstāvji zvanot Bites klientiem, stādoties priekšā kā Bites pārstāvji, bet rezultātā tiek piedāvāts Amigo līgums. SIA ZetCOM uzsver, ka šādi zvani no mūsu biroja nav veikti. Mēs esam lepni par savu piedāvājumu, tādēļ mums ir svarīgi, lai uzrunātie klienti skaidri saprot, ka runa ir par Amigo – izdevīgāko piedāvājumu Latvijā, ko nodrošina zemo cenu mobilo sakaru operators. 

Esam dzirdējuši par šādām sūdzībām sociālajos tīklos, kā arī pārmetumos no Bites, taču pēc vairākkārtējiem uzaicinājumiem sniegt konkrētus datus par zvana laiku un numurus, no kura un kam ir zvanīts, neko neesam saņēmuši. Tas rada aizdomas, ka norisinās mērķtiecīga konkurenta nomelnošanas kampaņa, ko telekomunikāciju operators Bite realizē, lai celtu neslavu un apturētu savu klientu aizplūšanu. Liela daļa Bites klientu, kuri ir saskārušies ar nesaprotami lieliem rēķiniem un sliktu sakaru kvalitāti, mainot mobilo sakaru nodrošinātāju, izvēlas tieši Amigo.

Mēs esam par godīgu, veselīgu konkurenci, kas veicina attīstību, bet mēs esam izvēlējušies savus resursus veltīt mūsu klientu labsajūtas veicināšanai – aktīvi strādājot pie mūsu pakalpojumu pilnveidošanas un zemākās cenas nodrošināšanas klientiem. 

Mēs redzam, ka esam uz pareizā ceļa – to apliecina dati par aizgājušo klientu skaitu – Amigo no visiem operatoriem šis skaits ir pats mazākais. Konkurence tirgū šobrīd ir asa, katrs par saviem klientiem cīnās ar savām metodēm. Internetā bieži lasāmas sūdzības par Bites mājpārdevējiem, kuri neiet ārā no dzīvokļa līdz nav noslēgts līgums, dažkārt izmisuma vadīti slēdz līgumus arī ar nepilngadīgajiem, par ko liecina nesen izskanējušais sižets raidījumā „Bez tabu”. Amigo apmelošana, visdrīzāk, ir šāda šī uzņēmuma stratēģija, atbildot uz mūsu pēdējo mēnešu labajiem rezultātiem jaunu klientu piesaistē.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē