Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Munkevics nedomā, ka ar atvieglojumiem investoriem sāksies zemes pirkšanas bums

Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics nedomā, ka, atvieglojot iespējas ārvalstu investoriem saņemt pret investīcijām uzturēšanās atļaujas Latvijā, sāksies nekustamā īpašuma iegādes bums. "Es negribētu būt pārlieku optimists," otrdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Labrīt, Latvija! teica Jūrmalas mērs.

Viņš gan uzskata, ka tas katrā ziņā netraucētu. Pēc viņa vārdiem, ja daži investori ar to ienāktu, arī tas būtu labi.

R.Munkevicam neviens gan nav zvanījis un interesējies par investīciju iespējām, taču viņš esot dzirdējis, ka "kaut kādu ažiotāžu tas ir radījis". "Es domāju, ka tas ir pozitīvi," piebilda Jūrmalas mērs.

Viņš intervijā arī pauda viedokli, ka Jūrmala nav tā bagātākā pašvaldība. "Ja skatās pēc bagātajiem cilvēkiem, Jūrmalā dzīvo daudz bagāti cilvēki, bet ne jau pārsvarā, tie ir daži procenti. Es domāju, ka atradīsies pašvaldības, kur procentuāli ir daudz vairāk, pieļauju, ka Baltezerā dzīvo vairāk bagātu cilvēku," klāstīja R.Munkevics.

Viņš piebilda, ka visās pašlvadībā situācija budžetu ir dramatiska, Jūrmalas budžets samazināts par 30% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, tādēļ neesot iespējas realizēt nevienu lielo attīstības projektu.

Kā vēstīts, Saeima ir atbalstījusi grozījumus Imigrācijas likumā, kas ļauj ārvalstu investoriem par noteiktu ieguldījumu Latvijas ekonomikā prasīt termiņuzturēšanās atļaujas. Grozījumi vēl jāizsludina Valsts prezidentam Valdim Zatleram, taču vairāki politiskie spēki ir lūguši to nedarīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas