Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Pirms ceturtās izsoles atkal parādījušies potenciāli Ķemeru sanatorijas pircēji

Lai arī līdzšinējās trīs Ķemeru sanatorijas izsoles bijušas neveiksmīgas un bez dalībniekiem, aprīlī atkal parādījušies interesenti par šo objektu, ceturtdien raksta avīze Dienas Bizness.

"Pašlaik vairāki interesenti pēta sanatoriju Ķemeri un ar to saistīto biznesu un lūdz vairāk laika, lai paspētu ar izpēti tikt galā," teicis maksātnespējīgās SIA Ominasis Latvija maksātnespējas administrators Ainars Kreics, kurš gan potenciālos sanatorijas pircējus nav atklājis.

Pēc trešās izsoles, uz kuru nebija pieteicies neviens pretendents, kaut arī toreiz bija interese, tika nolemts izsūtīt trim nodrošinātajiem kreditoriem - Privatizācijas aģentūrai, Rietumu bankai un arhitektu birojam SIA Arhiidea piedāvājumu paturēt sanatoriju par noteikto sākuma cenu. Pašlaik gan skaidrs, ka nodrošinātie kreditori acīmredzot nepaturēs objektu par izsoles sākumcenu - 5,04 miljoniem eiro. Tādēļ, visticamāk, būs jārīko ceturtā izsole ar zemāku - 75% sākumcenu no šīs summas.

Ja izsole izrādīsies neveiksmīga, sanatoriju aizvien gatava iegādāties arī Jūrmalas pilsēta.

Dienas Bizness atgādina, ka vairāki investori, interesējoties par Ķemeru sanatorijas iegādi, norādījuši uz teritoriju, kas ap to nav attīstīta. Potenciālajiem investoriem neesot pārliecības, ka pašvaldība šo teritoriju attīstīs. Dome gan norādījusi, ka atbilstoši iespējām un Ķemeru teritorijas attīstības vīzijai sakārtošot apkārtējo infrastruktūru. Ir paredzēts restaurēt kultūrvēsturiskos objektus, sakārtot parka infrastruktūru, attīstīt ekotūrismu, uzskaitījusi pašvaldība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas