Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Sāk remontēt Jelgavas šosejas brauktuvi virzienā uz Rīgu

Sākas seguma atjaunošanas darbi Jelgavas šosejas posmā no Jaunolaines līdz Rīgai, tāpēc braucējiem, kas pārvietojas virzienā uz Rīgu, ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Remontdarbu posmā brauktuvē, kas ved Rīgas virzienā, ieviests ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā (km/h), bet būvdarbu vietā - 50 km/h. Maksimālās satiksmes stundās satiksme var būt palēnināta un autovadītājiem, iebraucot Rīgā pa Jelgavas šoseju, jārēķinās ar ilgāku laiku ceļā.

Kopumā patlaban valsts ceļu tīklā būvdarbi notiek 58 posmos, un autobraucējiem, šķērsojot šos posmus, ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.

Kā norāda LVC, ilgākais laiks ceļā, ar ko jārēķinās, šķērsojot būvdarbu vietu, ir 45 minūtes. Šāds laiks nepieciešams, braucot pa uz Vidzemes šoseju no pagrieziena uz Cēsīm līdz Rīdzenei, braucot pa autoceļu Ventspils-Kolka (P124) posmā pie Ventspils un pa autoceļu Kocēni-Limbaži-Tūja (P11) posmā no Umurgas līdz Iesalkājai.

Autovadītāji tiek aicināti pirms došanās ceļā ieskatīties LVC interneta mājaslapā atrodamajā interaktīvajā kartē, kur pieejama informācija par aktuālajiem satiksmes ierobežojumiem uz valsts autoceļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas