Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Hakeri aiz pārskatīšanās Vācijas biržas vietā uzlauzuši Francijas regbija kluba fanu vietni

Pagaidām nenoskaidroti hakeri aiz pārskatīšanās sagandējuši Francijas regbija komandas fanu interneta vietni, sajaucot to ar Vācijas fondu biržas lapu.

Francijas otrās spēcīgākās divīzijas komandas US Dax interneta vietnes allezdax.com darbība bija apturēta uz divām nedēļām, jo hakeru uzbrukuma dēļ vietnes apmeklētāju skaits no parastajiem aptuveni 700 klikšķiem dienā pieauga līdz 80 000.

Hakeri arī pārpludinājuši lapu ar neskaitāmiem apvainojumiem un lamām vācu valodā, uzskatot, ka viņi izrēķinājušies ar Vācijas fondu biržas galvenā indeksa DAX vietni.

"Mūsu aizsardzība pavisam noteikti bija nepiemērota," atzina viens no vietnes administratoriem Stefans, kas uzrauga Francijas dienvidrietumu pilsētiņas Daksas regbija kluba fanu lapu. "Pēc pārdzīvotā jaunu pumpainu teitoņu uzbrukuma vietne ir atgriezusies ar uzlabotu drošību," teikts paziņojumā, kas ievietots fanu vietnē pēc tās darbības atjaunošanas.

Uzbrukuma izraisītās publicitātes dēļ regbija fanu vietne allezdax.com tagad kļuvusi divreiz populārāka par paša regbija kluba Dax oficiālo vietni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ES pakļauj sankcijām Irānas aizsardzības ministru

Eiropas Savienība (ES) piektdien pakļāvusi sankcijām Irānas aizsardzības ministru Mohamadu Rezu Aštiani un Revolucionāro gvardi par Krievijas apgādāšanu ar raķetēm un lidrobotiem, kas tiek izmantot...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits