Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bertāns gūst 11 punktus Hornets uzvarā pār Nets; Porziņģis nespēlē Celtics panākumā Fīniksā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva 11 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kamēr Kristaps Porziņģis nedevās laukumā citā spēlē, latviešu pārstāvētajām komandām izcīnot uzvaras.

Bertāna pārstāvētā Šarlotas "Hornets" mājās ar rezultātu 110:99 (31:35, 32:17, 27:30, 20:17) uzvarēja Bruklinas "Nets" un pārtrauca sešu zaudējumu sēriju.

Latvietis sestdien spēlēja 28 minūtes un septiņas sekundes, realizēja trīs no sešiem tālmetieniem un izpildīja divus precīzus soda metienus, bet nerealizēja abus divus divpunktu metienus. Viņa kontā bija arī trīs atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viena kļūda un četras piezīmes. Ar Bertānu laukumā "Hornets" iemeta par 25 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija pārliecinoši labākais sniegums komandā.

"Hornets" komandā Mailss Bridžess guva 24 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet Brendonam Milleram bija 23 punkti.

"Nets" rindās ar 31 punktu izcēlās Kems Tomass, kurš atgriezās laukumā pēc sešu maču izlaišanas potītes savainojuma dēļ. 

"Hornets" ar 16 uzvarām 64 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, kur "Nets" ar bilanci 25-39 ir divas pozīcijas augstāk.

Tikmēr Porziņģis paceles cīpslas neliela savainojuma dēļ nepiedalījās mačā, kurā Bostonas "Celtics" viesos ar rezultātu 117:107 (31:26, 31:24, 25:28, 30:29) guva virsroku pār Fīniksas "Suns".

Bostoniešiem Džeisons Teitams guva 29 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, bet Džeilens Brauns piebalsoja ar 27 punktiem. 

Kevins Durents "Suns" komandā izcēlās ar 45 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Bredlijs Bīls guva 35 punktus.

"Celtics" ar 49 uzvarām 63 mačos ir Austrumu konferences un visas līgas līdere. "Suns" uzvarējusi 37 no 64 cīņām un ir septītā Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi