Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bertāns gūst septiņus punktus Hornets zaudējumā NBA spēlē; Bostona uzvar bez Porziņģa

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas Hornets komanda piedzīvoja zaudējumu. Savukārt Bostonas Celtics bez Kristapa Porziņģa uzvarēja Portlendā.

"Hornets" viesos ar rezultātu 97:114 (23:34, 23:19, 21:33, 30:28) zaudēja līgas vājākajai komandai Detroitas "Pistons".

Bertāns laukumā pavadīja 26 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no septiņiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, bet nerealizēja vienīgo divpunktu metienu. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viena kļūda un viena piezīme, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -15.

"Hornets" rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija Mailss Bridžess, 22 punktus pievienoja Grants Viljamss, bet Brendons Millers tika pie 19 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

"Pistons" komandā 22 punktus guva Keids Kaningems, kurš arī izcēlās ar sešām bumbām zem groziem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Hornets" ar 16 uzvarām 65 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs trešdien, viesojoties pie Memfisas "Grizzlies".

"Celtics" izbraukumā ar rezultātu 121:99 (37:28, 29:24, 22:23, 33:24) pārspēja Portlendas "Trail Blazers", sagādājot pretiniekiem piekto zaudējumu pēdējos sešos mačos.

Bostonas komandas panākumu ar 27 punktiem un sešām bumbām zem groziem sekmēja Džeilens Brauns, Džeisons Teitams pievienoja vēl 26 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles, kamēr 22 punktus iekrāja Sems Hauzers.

Starp mājiniekiem ar 22 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām izcēlās Deandrē Eitons, bet vēl 17 punktus guva Anfernijs Simonss.

Porziņģis izlaida spēli labās kājas paceles cīpslas savainojuma dēļ laukumā nedosies. Šī paša iemesla dēļ latvietis nepiedalījās iepriekšējā "Celtics" spēlē.

"Celtics" ar 50 uzvarām un 14 zaudējumiem ir Austrumu konferences un visas līgas līdervienība un nākamo mačo aizvadīs otrdien, izbraukumā tiekoties ar Jūtas "Jazz".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi