Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Filadelfijas 76ers basketbolisti iekļūst NBA izslēgšanas spēlēs

Filadelfijas 76ers trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) play-in turnīra mačā izcīnīja uzvaru un nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs.

"76ers" savā laukumā ar rezultātu 105:104 (22:23, 17:28, 30:23, 36:30) pārspēja Maiami "Heat" vienību, kas cīnīsies vēl izšķirošajā "play-in" kārtā.

Starp uzvarētājiem Džoels Embīds iekrāja 23 punktus, 15 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles, kamēr vēl 20 un 19 punktus guva attiecīgi Nikolā Batums un Tairīss Maksijs, kurš arī sešas reizes rezultatīvi piespēlēja.

Maiami vienību no neveiksmes neglāba Tailers Hero, kurš izcēlās ar 25 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Džimijs Batlers guva 19 punktus viesu labā un pārtvēra piecas pretinieku piespēles, taču jau pirmās ceturtdaļas laikā iedzīvojās ceļgala savainojumā. Pēc mača Batlers norādīja, ka vēl tiks veiktas pārbaudes, lai noskaidrotu, cik nopietna ir gūtā trauma.

"76ers" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā būs pretiniece Ņujorkas "Knicks", kas pamatturnīrā Austrumu konferencē ar bilanci 50-32 ierindojās otrajā pozīcijā.

Citā "play-in" turnīra spēlē Čikāgas "Bulls" mājās ar 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24) guva panākumu pār Atlantas "Hawks", iekļūstot "play-in" turnīra otrajā kārtā.

Mājinieku panākumu ar 42 punktiem un deviņām bumbām zem groziem sekmēja Kobijs Vaits, Nikola Vučevičs iekrāja 24 punktus un 12 atlēkušās bumbas, kamēr Demārs Derouzens guva 22 punktus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

"Hawks" labā 30 punktus guva Dežonte Marejs, Trejs Jangs 22 punktiem pievienoja desmit rezultatīvas piespēles, bet Klints Kapela izcēlās ar 22 punktiem un 17 bumbām zem groziem.

"Play-in" turnīra turpinājumā "Heat" izšķirošajā kārtā spēkosies ar "Bulls". Šī pāra uzvarētāja izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics", kas pamatturnīru noslēdza kā visas līgas līdervienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi