Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

FOTO: Lakers komanda piedzīvo smagāko zaudējumu savā pastāvēšanas vēsturē

Smagāko zaudējumu savā pastāvēšanas vēsturē svētdien piedzīvojis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Losandželosas Lakers.

Lakers komanda svētdien izbraukumā ar 73:122 (22:29, 11:38, 22:23, 18:32) piekāpās Dalasas Mavericks basketbolistiem.

Jau pēc pirmā puslaika Lakers vienība atradās iedzinējos ar 34 punktu starpību, taču arī otrajā puslaikā neizdevās savu sniegumu pārāk uzlabot.

Lakers galvenais treneris Lūks Voltons šo zaudējumu nodevēja par apkaunojošu.

"Ja godīgi, šodien nemaz neieradāmies uz spēli. Tas ir apkaunojoši - ne tikai komandai un organizācijai, bet arī faniem, kuri pret mums bijuši tik labi," pauda Voltons. "Mums pēc šī mača ir, ko mācīties, tomēr par to runāsim aiz slēgtām durvīm."

Pirmajā puslaikā Lakers basketbolisti no spēles realizēja tikai 13 no 37 metieniem.

Lakers rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Lū Viljamss, kamēr Mavericks sastāvā 19 punktus iemeta Džastins Andersons.

Lakers ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem NBA klubiem, taču pēdējos gados tas demonstrē ļoti pieticīgus rezultātus. Šosezon vienība 48 spēlēs guvusi 16 uzvaras.

Tikmēr savu septīto uzvaru pēc kārtas svētdien izcīnīja viena no sezonas galvenajām favorītēm Goldensteitas Warriors, kas izbraukumā ar 118:98 (28:22, 22:28, 42:24, 26:24) uzvarēja Orlando Magic.

Warriors līderis Stefans Karijs šajā mačā iemeta 27 punktus, no kuriem 16 bija izšķirošajā - trešajā - ceturtdaļā, kad viesi arī ieguva izšķirošo pārsvaru uzvaras gūšanai. Tikmēr Klejs Tompsons pievienoja 21 punktu, no kuriem visi tika gūti ar septiņiem tālmetieniem.

Savukārt Magic rindās 23 punktus iemeta Elfrīds Peitons.

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ir Warriors komanda, kas 44 spēlēs izcīnījusi 38 uzvaras, kamēr Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs ar 34 panākumiem 43 cīņās ir otrā.

Tikmēr Austrumos līdere ir pērnās sezonas čempione Klīvlendas Cavaliers, kas 42 dueļos tikusi pie 30 panākumiem, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar 19 uzvarām 45 mačos ieņem 11.pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi