Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna
Klejs Tompsons sasniedzis karjeras rekordu - 60 punkti "Warriors" uzvarā pār "Pacers"

NBA: Vestbrūkam sestais triple-double pēc kārtas, Tompsonam 60 punkti

Jau sesto triple-double pēc kārtas pirmdien NBA regulārajā turnīrā sasniedza Oklahomsitijas Thunder līderis Rasels Vestbrūks, palīdzot komandai viesos ar 102:99 pārspēt Atlantas Hawks. Tikmēr 60 punktus kārtējā līgas līderu Goldensteitas Warriors uzvarā iemeta Klejs Tompsons.

Vestbrūks šajā spēlē izcēlās ar 32 punktiem, 13 izcīnītām bumbām zem groziem un 12 rezultatīvām piespēlēm, 15 punktus pievienoja Entonijs Morovs, bet double-double (12 punkti, desmit atlēkušās) Stīvenam Edamsam.

Zīmīgi, ka Thunder pēdējos punktus guva 78 sekundes pirms finālsirēnas, divus soda metienus realizējot Vestbrūkam (102:95), tomēr tas komandai neliedza nosargāt nelielo pārsvaru. Hawks labā šoreiz 24 punkti līderim Polam Milsapam.

Vestbrūks dienu iepriekš ar piekto triple-double pēc kārtas kļuva par pirmo basketbolistu kopš leģendārā Maikla Džordana, kurš ko tādu sasniedzis. Džordans 1989.gadā septiņās spēlēs pēc kārtas sasniedza divciparu skaitļus vismaz trīs statistikas ailītēs. Jau nākamajā Thunder spēlē Vestbrūkam būs iespēja šo sasniegumu atkārtot.

Šosezon Vestbrūkam tas bija jau 11. triple-double jeb tikpat, cik visiem pārējiem līgas spēlētājiem kopā.

Citā spēlē pēdējo divus sezonu līgas fināliste Goldensteitas Warriors savā laukumā ar 142:106 sagrāva Indianas Pacers, 60 punktus (viņas karjers un šīs NBA sezonas rekords) tikai 29 minūšu laikā gūstot Klejam Tompsonam. Viņš realizēja 21 no 33 izpildītajiem metieniem, tostarp astoņus no 14 tālmetieniem, kā arī desmit no 11 soda metieniem. Viņam ar 20 punktiem piebalsoja Kevins Durants, bet komandas motoram Stīvenam Karijam 13 punkti un 11 piespēles.

Tikmēr trīs zaudējumu sēriju pārtrauca pašreizējā līgas čempione Klīvlendas Cavaliers, kas viesos ar 116:112 apspēlēja Toronto Raptors. Lielisku spēli aizvadīja Cavaliers līderu trijotne, 34 punktus gūstot Lebronam Džeimsam, 28 un 14 atlēkušās pievienojot Kevinam Lavam, bet 24 iemetot Kairijam Īrvingam. Toronto no neveiksmes neglāba arī līderu dueta Demara Derozena un Kaila Loerija kopā gūtie 55 punkti.

Jau ziņots, ka Dāvis Bertāns guva vienu punktu un tika izraidīts no zāles, bet viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs viesos Milvoki tika pie kārtējā panākuma.

Visas līgas un Rietumu konferences vadībā ar 18 uzvarām 21 spēlē ir Warriors, kuriem seko divas citas šīs konferences komandas Spurs (17-4) un Losandželosas Clippers (16-6). Ceturtie līgā un pirmie Austrumos ir Cavaliers (14-5). Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks vienība ar 11 uzvarām 20 spēlēs ieņem augsto 5.vietu Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi