Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Ar Baldones un Livonia dramatisko un līdzvērtīgo finālspēli noslēdzies LČ 2. posms regbijā U16

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta otrajā posmā U16 jauniešiem RK Livonia bija ļoti tuvu tam, lai izcīnītu uzvaru, taču aizraujošajā izšķirošajā spēlē pēdējās sekundēs pieļāva kļūdu, ko izmantoja baldonieši, uzvarot arī šajā posmā.

Aprīļa vidū Rīgas Tehniskās koledžas stadionā norisinājās Latvijas regbija čempionāta U16 jauniešiem pirmais posms, kur pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga”, kur sastāvu veido jaunie regbisti no Rīgas, izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai, kuri ieguva otro vietu. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.

Pagājušajā nedēļas nogalē turpat Rīgas Tehniskās koledžas stadionā norisinājās otrais posms, kurā startēja tās pašas piecas komandas – Eleja JNSC, Baldone/ĶNSS un RK “Mītava”, bet RK “Livonia” atkal piedalījās ar divām komandām – “Livonia/Rīga” un “Livonia/Engure”. Godalgotās vietas ieguva tās pašas komandas, tikai nedaudz mainītākā izkārtojumā, proti, par pozīciju – no trešās uz otro – ieņemto vietu uzlaboja “Livonia/Rīga”, kuri bija ļoti tuvu arī uzvarai posmā.

Gan “Livonia/Rīga”, gan Baldone/ĶNSS pārējos trīs pretiniekus bija uzveikuši samērā pārliecinoši, un posma uzvarētāja liktenis noskaidrojās savstarpējā spēlē, kas izvērtās ļoti aizraujoša, spraigiem notikumiem pilna, uzvarētājiem noskaidrojoties pēdējās sekundēs, kad kļūdījās livonieši un baldonieši spēja izraut uzvaru ar 24:21.

Stabilu trešo vietu ieguva Eleja, bet cīņā par ceturto vietu līdzvērtīgā spēlē RK “Mītava” pieveica “Livonia/Enguri” 22:10.

“Komandas nospēlēja ļoti labi.  Acīmredzams progress bija otrajai, t.i., Engures komandai,” akcentē RK “Livonia” prezidents Vigo Valdavs. “Ja runājam par spēli par pirmo vietu, tad jāteic, ka šoreiz tāds liktenis. Izšķirošajā spēlē ar Baldoni bijām priekšā un mums bija beidzamā bumba. Puiši gan saka, ka viņi nav dzirdējuši tādu komandu. Līdz ar to livonieši turpināja spēlēt, nevis izsita autā, bet pazaudēja bumbu. To izmantoja Baldones spēlētāji, kuri pašā spēles izskaņā veica piezemējumu, tādējādi uzvarot ar triju punktu pārsvaru,” izšķirošās spēles pēdējo sekunžu dramatiskos notikumus ieskicē Valdavs.

“Lai nu kā, bet arī tā ir pieredze. Droši vien puiši ilgi to atcerēsies, un ņems vērā, ka jāklausās, kas notiek apkārt. Taču kopumā bija forši,” rezumē RK “Livonia” prezidents un piebilst: “Nedaudz mulsināja tas, ka bija tikai viens tiesnesis uz turnīru. Brīnos, kā šādā karstumā viņš spēja notiesāt visu turnīru. Reizēm lēmumi bija neizprotami, bet ir tā, kā ir. Taču nākotnē būtu jāpadomā, vai šai vecuma grupai, kurai ir lielais laukums un ātrumi, vai viens tiesnesis uz turnīru spēj nodrošināt kvalitatīvu pasākumu.“

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jansonei 14. vieta Eiropas junioru kausa posmā

Jaunā triatloniste Beāte Jansone svētdien izcīnīja 14. vietu Eiropas junioru kausa posmā Serbijā. Kopumā šajā nedēļas nogalē starptautiska līmeņa sacensībās startēja septiņi Latvijas sportisti.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi