Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Penguins hokejisti 15 vārtu trillerī pārtrauc Capitals deviņu uzvaru sēriju

Pie iespaidīga panākuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā tikusi Pitsburgas Penguins, kas savā laukumā ar 8:7 (0:2, 6:3, 1:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Vašingtonas Capitals, pārtraucot šīs vienības deviņu uzvaru sēriju.

Lai arī Penguins pēc pirmās trešdaļas atradās iedzinējos ar 0:2, turklāt otrās sākumā rezultāts kļuva arī 0:3, otrajā periodā sākās īsta uguņošana, kurus laikā abas vienības kopumā guva deviņus vārtus.

Pēc izvirzīšanās vadībā ar 3:0, Capitals mača vidū diezgan ātri vadību zaudēja, jo Penguins iemeta piecus vārtus pēc kārtas. Pēc Breta Konolija un Larsa Ellera metieniem Capitals gan panāca neizšķirtu 5:5, bet 38.minūtē Jevgēņijs Malkins guva savus trešos vārtus mačā, noformējot sev hat-trick.

Penguins kapteinim Sidnijam Krosbijam 46.minūtē izdevās panākt jau 7:5, tomēr pamatlaika atlikušajā daļā Capitals prata panākt izlīdzinājumu un novest dueli līdz pagarinājumam. Tajā uzvaru mājiniekiem nodrošināja Konors Šīrijs, kurš ar precīzu metienu atzīmējās jau 34.sekundēm.

Malkins šajā mačā guva trīs vārtus, bet vēl pašreizējo Stenlija kausa glabātāju Penguins rindās ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džastins Šulcs.

Savukārt Capitals sastāvā ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm atzīmējās Tīdžejs Ošī.

Capitals šajā mačā laukumā laida abus spēlei pieteiktos vārtsargus, kamēr Penguins rindās visu spēli nostāvēja Mets Marejs, kurš atvairīja vien 21 no 28 metieniem.

"Šī bija traka spēle. Mums bija lēns sākums, taču tas mums neatbilst. Ielaist septiņus vārtus ir pārāk daudz. Mums vēl joprojām ir jāuzlabo spēle aizsardzībā un nevajag pelnīt tik daudz noraidījumu. Šīs mačs bija jautrs uzbrucējiem, kamēr vārtsargiem ne tik ļoti," uzskata Malkins.

Tikmēr citā mačā par vietu Stenlija kausa izcīņā turpina cīnīties Tampabejas Lightning, kas izbraukumā ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pārspēja Losandželosas Kings.

Lielisks Lightning rindās bija nesen traumu sadziedējušais vārtsargs Bens Bišops, kurš atvairīja 31 no 32 pretinieku metieniem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Bišopa traumas laikā uz Lightning no Amerikas Hokeja līgas (AHL) tika izsaukts latvietis Kristers Gudļevskis, taču pie pārāk daudz iespējām sevi apliecināt viņš netika.

Pirms tam pirmdien latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda savā laukumā ar 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) pārspēja Dalasas Stars.

Visas līgas un Austrumu konferences līdere ar 64 punktiem 44 mačos ir Capitals, kamēr Lightning ar 46 punktiem 45 spēlēs ir 12.vietā, no izslēgšanas turnīra zonas atpaliekot par trim punktiem. Savukārt Sabres ar 43 punktiem 43 spēlēs ir Austrumu konferences priekšpēdējā, 15.vietā.

Tikmēr Rietumos vadībā ar 61 punktu 42 mačos atrodas Minesotas Wild.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi