Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ābols: Mums līdz kanādiešiem ir ļoti tālu

Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlase trešdien pasaules junioru čempionāta otrajā mačā piedzīvoja sagrāvi 0:10 cīņā ar kanādiešiem un valstsvienības galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma atzina, ka atšķirība spēlētāju meistarības līmenī ir pārāk liela.

"Dažāda līmeņa komandas, diemžēl, mums līdz viņiem ir ļoti tālu," pēc sakāves secināja Ābols. "Ne jau dēļ tiesnešiem mēs zaudējām. Viņi [kanādieši] ir daudz labāki, viņi vinnē daudz divcīņas, viņi ir ātrāki."

Latvijas izlases galvenais treneris norādīja, ka nav jēgas nolamāt tagad spēlētājus, jo objektīvi starp latviešu un kanādiešu hokejistiem meistarības ziņā ir ļoti liela atšķirība.

"Protams, mēs nenospēlējām ne tuvu katrs savam labākajam sniegumam," piebilda Ābols. "Tagad svarīgākais ir neizšķīst, katram nepaslēpties savā skapītī un negaidīt, ka tas viss ātrāk beigsies."

Jau vēstīts, ka čempionāta pirmajā mačā Latvijas hokejisti ar 0:6 atzina mājinieku zviedru pārākumu.

Piektdien Latvija spēkosies ar Somiju, kas arī piedzīvojusi divus zaudējumus divās spēlēs, bet sestdien tiksies ar Vācijas vienaudžiem. Četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet piektajā vietā esošā komanda aizvadīs vienu spēli par palikšanu elitē.

Šogad pasaules čempionātā drīkst piedalīties 2004.gada dzimušie un jaunāki spēlētāji. Meistarsacīkstes no 26.decembra līdz 5.janvārim norisinās Gēteborgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi