Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

M.Dukuram medaļu pasniegs šovakar, skeletonisti mājās atgriezīsies pirmdien

Soču ziemas Olimpisko spēļu sudraba medaļnieks skeletonā Martins Dukurs un ceturtās vietas ieguvējs Tomass Dukurs Latvijā atgriezīsies pirmdien, 17.februārī, vēsta Latvijas olimpiskā komiteja.

Nopelnīto sudraba medaļu Martinam Sočos pasniegs svētdienas vakarā plkst. 18.24 pēc Latvijas laika.

Sportistu sagaidīšana notiks starptautiskajā lidostā Rīga plkst.21:00, C terminālī, un uz to ir aicināti gan līdzjutēji un atbalstītāji, gan mediju pārstāvji.

Kopā ar sudraba medaļnieku Latvijā atgriezīsies visa skeletona komanda – Tomass Dukurs un Lelde Priedulēna, kā arī treneri Dainis Dukurs, Mihails Arhipovs un Mareks Mezencevs.

Pirmdien, 17.februārī kopā ar skeletonistiem Latvijā atgriezīsies arī distanču slēpotāja Inga Dauškāne un ātrslidotāja Haralds Silova treneris Edvīns Silovs. Viņu ierašanās starptautiskajā lidostā Rīga ir plānota plkst.21:10 ar reisu no Minskas.

Atgādināsim, ka Martins Dukurs Soču ziemas Olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba godalgu, bet viņa brālis Tomass Dukurs ierindojās 4.vietā. Martins sudraba medaļu ir izcīnījis otro Olimpiādi pēc kārtas, jo šāds pats panākums viņam izdevās arī pirms četriem gadiem Vankūverā. Tieši tāpat arī Tomasam, kurš otro reizi palicis uzreiz aiz pjedestāla.

Šī jau ir Latvijas veiksmīgākā ziemas Olimpiāde. Iepriekš Vankūverā tika izcīnītas divas sudraba medaļas, to skaitā arī Martinam Dukuram, bet Sočos jau iegūts viens sudrabs un divas bronzas, ko ir panākuši Martins Dukurs, kā arī Andris un Juris Šici kamaniņu divniekos un kamaniņu stafetes komanda. Tajā kopā ar Šiciem brauca Mārtiņš Rubenis un Elīza Tīruma.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi