Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +22 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

T.Dukurs pēc finiša sašķaidījis ķiveri; vēl domās par karjeras turpināšanu

Latvijas skeletonistam Tomasam Dukuram pašlaik nav atbildes par salīdzinoši neveiksmīgā starta Soču olimpiskajās spēlēs iemesliem, un viņš nav drošs par saviem nākotnes plāniem.Kā ziņots, sacensībās Tomass Dukurs izcīnīja ceturto vietu, kaut ambīcijas sportistam bija augstākas. Pēc noslēdzošā brauciena sportists bija pamatīgi sašļucis.

Brāļi Dukuri atkārto Vankūverā sasniegto - otrais un ceturtais

"Man šobrīd nav atbildes," atzina vecākais no brāļiem Dukuriem. "Citiem vienkārši labāks ekipējums. Pirms šodienas uzliku citas slieces, jo vakardienas nebija pietiekami konkurētspējīgas."

"Slidas, kamanas, es pats - viss ir slikts," T.Dukurs uzskaitīja neveiksmju iemeslus, nedodot atbildi, vai turpinās karjeru. "Pasēdēšu, padomāšu, redzēšu. Šobrīd nezinu."

Kā ziņots, sacensībās uzvarēja krievu sportists Aleksandrs Tretjakovs, bet pie sudraba otrajās olimpiskajās spēlēs pēc kārtas tika Martins Dukurs.

Kā atzina Latvijas sportistu tēvs Dainis Dukurs, Tomass pēc finiša esot sašķaidījis savu ķiveri un iemetis miskastē. "Izvilku to visu ārā un domāju, ka viss būs kārtībā."

"Tomass bija pelnījis vismaz trešo vietu, jo četros gados ieguldītais darbs un pēdējā laika progress liecināja, ka varam uz ko tādu cerēt. Tomēr diemžēl vakar netrāpījām ar slidu izvēli," teica D.Dukurs. "Bija grūti iedomāties, ka var uztaisīt tik mīkstu ledu. Nebijām tam gatavi, domājot, ka būs aptuveni tāds pat kā treniņos. Šodien jau bijām konkurētspējīgāki un vismaz kādu pretestību izrādījām."

"Tomasam bija labāk jāveic otrais brauciens un labāk jāizbrauc vienpadsmitā virāža," stāstīja sportistu tēvs un treneris. "Tomēr arī šodien, nomainot slidas, nespērām tik kardinālu soli uz priekšu."

T.Dukurs sacensību braucienos uzrādīja attiecīgi sesto, divpadsmito, piekto un septīto labāko laiku.

Kā ziņots, šī jau ir Latvijas veiksmīgākā ziemas Olimpiāde. Iepriekš Vankūverā tika izcīnītas divas sudraba medaļas, to skaitā arī M.Dukuram, bet Sočos jau iegūts viens sudrabs un divas bronzas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi