Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Treneris un pretinieki pēc sērijas slavē Šilovu

23 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs lieliski aizvadīja šīs sezonas Stenlija kausa spēles, pēc izkrišanas no Stenlija kausa izcīņas savas komandas vārtsargu slavēja Šilova un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētās "Canucks" komandas galvenais treneris Riks Tokets.

Jau ziņots, ka pirmdien "Canucks" Stenlija kausa ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā piekāpās Edmontonas "Oilers" ar 2:3 (0:0, 0:3, 2:0), sērijā zaudējot ar 3-4.

"Šī komanda lika atkal cienīt šo pilsētu un šo spēļu kreklu," pēc mača sacīja Tokets. "Ar to šī komanda neapstāsies. Esmu patiesi lepns par puišiem."

Šilovs atvairīja 26 no 29 metieniem, bet "Canucks" hokejisti pa Stjuarta Skinera vārtiem meta vien 17 reizes. Pirmajā periodā pa Šilova sargātajiem vārtiem tika izdarīti 13 metieni, bet "Canucks" atbildēja vien ar diviem.

"Šilovs izdarīja mūsu labā visu, ko spēja," sacīja Tokets. "Tādas izslēgšanas spēles šim puisim un viņa izaugsmei. Ļoti daudz pozitīvā."

Latvijas vārtsargu, kurš pats pēc cīņas no komentāriem atteicās, slavēja arī uzvaras vārtu guvējs Raiens Nūdžents-Hopkinss.

"Šilovs ir tik ātrs. Tāpēc ripa ir jāraida stūrī, pretējā gadījumā viņš to vienkārši noķers," sacīja Nūdžents-Hopkinss. "Viņš to nelaiž vārtos. Mēs cienām šo puisi. Viņš cīnījās visas sērijas garumā un apgrūtināja mūsu uzvaru."

"Oilers" kapteinis Konors Makdeivids piebilda, ka ir lieliski uzvarēt Vankūveras komandu.

"Tā ir patiešām lieliska komanda. Pirms pāris mēnešiem mēs pēc sezonas atklāšanas spēles sēdējām šeit pat preses konferencē un runājām par zaudējumu ar 1:8," atgādināja Makdeivids.

Stenlija kausa pusfinālā "Oilers" tiksies ar Rietumu konferences spēcīgāko komandu pamatturnīrā Dalasas "Stars", kas sērijā ar 4-2 pieveica Kolorādo "Avalanche".

Pirmajā kārtā "Canucks" ar 4-2 apspēlēja Nešvilas "Predators", bet "Oilers" ar 4-1 pārspēja Losandželosas "Kings".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jansonei 14. vieta Eiropas junioru kausa posmā

Jaunā triatloniste Beāte Jansone svētdien izcīnīja 14. vietu Eiropas junioru kausa posmā Serbijā. Kopumā šajā nedēļas nogalē starptautiska līmeņa sacensībās startēja septiņi Latvijas sportisti.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi