Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

No šodienas Latvijas lietotājiem pieejama Office 365 bezmaksas izmēģinājuma versija

No šodienas Latvijas organizācijām un uzņēmumiem ir pieejams mākonī bāzēts biroja programmatūras risinājums - Office 365. Turklāt bezmaksas izmēģinājuma versija. Office 365 balstās uz Microsoft Office, Exchange, SharePoint un Lync tehnoloģijām, veidojot integrētu biroja programmatūras, biznesa klases e-pasta, interneta lapas, kopdarbības vides un tiešsaistes saziņas risinājumu.

Lietotājam izvēloties pakalpojumus lietot arī turpmāk, tiks piedāvāts tos abonēt par nelielu maksu, lietotājam nepieciešamā apjomā, sākot no 5,25 eiro mēnesī. Gadījumā, ja uzņēmums vēl nav iegādājies savu Microsoft Office licenci, šis, iespējams būs risinājums, lai varētu strādāt legāli un kolektīvi.

Stāsta Datorzinību centra valdes priekšsēdētājs Andris Ķikāns: "Office 365 ir labs risinājums, kas sniedz jaunas iespējas, kā būtiski uzlabot organizācijas darba stilu un darba efektivitāti. Tas ļauj katram darbiniekam vienkāršāk un ērtāk plānot savu laiku. Piemēram, speciālistam, kas bieži dodas uz tikšanām ārpus biroja, ļoti svarīgi ir spēt droši un ērti pieslēgties darba dokumentiem attālināti no sava datora, nevis gaidīt, līdz būs iespēja nokļūt atkal savā darba vietā. Līdzīgi ir ar sanāksmju organizēšanu - ko darīt, ja uzņēmumam ir filiāle citā pilsētā un nepieciešams filiāles vadītājam palīdzēt "noslīpēt" prezentāciju klientam? Ar Office 365 risinājums ir vienkāršs – visi iesaistītie speciālisti var pieslēgties tiešsaistes videokonferencei un vienlaikus strādāt ar prezentāciju katrs sava datora darbvirsmā – it kā izmantojot interaktīvu tāfeli. Office 365 spēj arī atbrīvot uzņēmumu no rūpēm par savu serveru iegādi un uzturēšanu – pakalpojums tiek nodrošināts no tīmekļa datu centra. Šie piemēri ir tikai neliela daļa no Office 365 iespējām, bet rezultātā tas viss palīdz strādāt ātrāk, efektīvāk un ietaupīt pavisam reālu naudu ceļa izdevumu, telefonsaziņas, IT aprīkojuma un citos veidos."

Jaunais "mākoņofiss" pārdošanā būs pieejams 2012.gada pirmajā pusē. Pakalpojuma versija profesionāļiem un maziem uzņēmumiem, kuru lietotāju skaits nepārsniedz 50, maksā 5,25 eiro mēnesī vienam lietotājam neatkarīgi no izmantoto ierīču skaita. Ar Office Web Apps lietotāji var aplūkot un rediģēt dokumentus. Exchange Online nodrošina biznesa klases e-pastu ar 25 GB pastkastīti, kalendāru, kontaktu sarakstu un darba plānotāju, kā arī aizsardzību pret vīrusiem un mēstulēm. Lync sniedz videokonferenču iespēju un tūlītējo ziņojumapmaiņu. SharePoint Online ļauj izveidot profesionālu, viegli atjaunojamu interneta lapu, kā arī kopdarbības vidi kopīgam darbam ar dokumentiem.

Office 365 vidējiem un lieliem uzņēmumiem un organizācijām piedāvā četrus pamata pakalpojumu plānus, ko organizācija var izvēlēties un variēt atkarībā no katram konkrētam lietotājam nepieciešamās funkcionalitātes un organizācijas kopējām vajadzībām. Izmaksu spektrs vidējiem un lieliem uzņēmumiem variējas no 9 līdz 25,5 eiro par vienu lietotāju mēnesī atkarībā no konkrēta pakalpojumu plāna. Plašākais pakalpojumu plāns ietver e-pastu, kalendāru, kontaktus, aizsardzību pret vīrusiem un mēstulēm, arhīvu, kopdarbības portālu, virtuālu tikšanos iespēju, tiešsaistes ziņojumapmaiņu, video zvanus, Office Professional Plus abonēšanu, balss pastkastīti un paplašinātu arhivēšanas funkcionalitāti, Access, Visio un Excel Services, kā arī telefoniju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko