Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Hokejs

Šilovam laba spēle, bet sezona galā © DIENA

Latvijas hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs NHL kluba Vankūveras Canucks sastāvā Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla septītajā spēlē pret Edmontonas Oilers atvairīja 26 no 29 metieniem, taču viņa pārstāvēta komanda zaudēja ar 2:3. Rietumu konferences finālā spēlēs Oilers pret Dalasas Stars, Austrumu konferencē – Floridas Panthers pret Ņujorkas Rangers.

Vītoliņš: Šī komanda parādīja, ka tai ir raksturs

Latvijas izlase šajā pasaules čempionātā parādīja, ka tā nepadodas un ir ar raksturu, pēc zaudējuma ASV komandai, kas liedza latviešiem iekļūt ceturtdaļfinālā, sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Treneris un pretinieki pēc sērijas slavē Šilovu

23 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs lieliski aizvadīja šīs sezonas Stenlija kausa spēles, pēc izkrišanas no Stenlija kausa izcīņas savas komandas vārtsargu slavēja Šilova un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētās "Canucks" komandas galvenais treneris Riks Tokets.

Vilkoits: Svarīgs būs spēles sākums

Pasaules čempionāta apakšgrupas noslēdzošajā spēlē pret ASV izlasi ļoti svarīgs būs mača sākums, otrdien pēc rīta treniņa atzina Latvijas valstsvienības treneris Raimonds Vilkoits.