Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

100g kultūras atgriežas ar diskusiju par LNO un piemiņas raidījumu Aleksejam Avečkinam

No 17. septembra, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās plkst. 17.15 jaunos, padziļinātos formātos LTV1 ēterā atgriežas raidījums 100g kultūras, informēja LTV pārstāve Laura Brokāne. Jaunās sezonas pirmajā nedēļā raidījums piedāvās aizraujošus un aizkustinošus stāstus par kultūras leģendām, kā arī viedokļus par Latvijas Nacionālās operas (LNO) skandālu.

Otrdien, 17. septembrī, plkst. 17.15 raidījumā 100g kultūras. Diskusija tiks apspriests sakāpinātais konflikts starp līdzšinējo LNO direktoru Andreju Žagaru un kultūras ministri Žanetu Jaunzemi-Grendi. Skandāls radījis šķelšanos visā kultūras nozarē līdz pat kultūras ministres demisijas pieprasījumam. Otrdienās raidījumu 100g kultūras. Diskusija vadīs pieredzējušie žurnālisti, kultūras jomas pārstāvji Dmitrijs Petrenko un Kristīne Želve.

Savukārt raidījums 100g kultūras. Personība turpmāk katru trešdienu atklās interesantus stāstus par Latvijas kultūras personībām. 18. septembrī raidījums pētīs dzimtas saites un ietekmes aktiera un režisora Ulda Pūcīša un viņa meitas, aktrises Milenas Gulbes ģimenē. Stāsts ne tikai par aktiermākslu un kultūru, bet arī par Latvijas labāko tenisistu Ernestu Gulbi, kurš meklē un novērtē savas ģimenes spēka āderes.

Ceturtdienās pie skatītājiem atgriežas raidījums 100g kultūras. Nacionālie dārgumi, kurā sarunas par Latvijas kultūras leģendām risinās literatūrkritiķis un žurnālists Arno Jundze un Kristīne Želve. 19. septembrī, plkst. 17.15 mēnesi pēc Alekseja Avečkina aiziešanas viņsaulē - izcilā baletdejotāja piemiņas raidījums.

Jaunajā sezonā 100g kultūras raidījumiem būs ilgāks raidlaiks – nepilnas 40 minūtes, bet atkārtojumi skatāmi LTV1 tās pašas dienas vakarā plkst. 23.15, kā arī piektdienās plkst. 13.15. Raidījumi būs pieejami www.ltv.lv arhīvā jau ētera dienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja