Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Par ceļazīmi uz Eirovīziju sacentīsies 22 izpildītāji

Par iespēju pārstāvēt Latviju šogad Ukrainā notiekošajā starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija sacentīsies 22 izpildītāji. Kā šodien preses konferencē paziņoja Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu autoru un izpildītāju konkursa Supernova 2017 rīkotāji, dalībai konkursā bija pieteikušies 89 izpildītāji.

Tajā piedalīsies Anna Zankovska ar dziesmu Rage Love, grupa Crime Sea ar dziesmu Escape, Edgars Kreilis ar We are Angels, grupa First Question ar dziesmu Naked, grupa Franco Franco ar Up, Katrīna Cīrule ar Blood Runs Quicker, Katrine Lukins ar dziesmu Silhouette, Laura Lo ar Little Weird, Lauris Valters ar Magic Years, Linda Leen ar dziesmu Who is in Charge, Markus Riva ar Dynamit, Miks Dukurs ar Spiritual Priest un Miks Galvanovskis ar dziesmu Runaway.

Tāpat iespēja nokļūt Eirovīzijā ir grupai My Radiant You ar All I Know, mūziķim Pikaso ar dziesmu U (can Keep Your Cools), grupai Rock’n’Berries ar dziesmu Feel the Love, Santai Daņeļevičai ar Your Breath, grupai The HiQ ar dziesmu Taju Ot Lyubvi, izpildītājam The Ludvig ar dziesmu I’m in Love with You, Tomam Kalderauskim ar dziesmu We Won’t Back Down, grupai Triana Park ar dziesmu Line, kā arī grupai UP ar dziesmu One by One.

Jau ziņots, ka LTV ēterā Supernova 2017 sagatavošanās raidījumi Aizkulises un Dalībnieku atlase būs skatāmi 22. un 29. janvārī, savukārt konkursa norise tiešraidē LTV1 būs skatāma 5., 12., 19. un 26. februārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja