Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Oktobrī koncertzālē Palladium uzstāsies elektroniskās mūzikas izpildītājs Trentemøller

Skandināvu elektroniskās mūzikas meistars Trentemøller atgriežas Rīgā un 19. oktobrī uzstāsies koncertzālē Palladium ar savu jaunāko albumu Memoria.

Kopenhāgenā dzīvojošais Trentemøller pēdējo 25 gadu laikā ir guvis atzinību ar saviem unikālajiem skaņu celiņiem un neaizmirstamām melodijām. Trentemøller mūzika atspoguļo nepārtraukti mainīgu tēmu un ideju virkni, kur katra dziesma ir viņa mākslinieciskā ceļojuma nākamā nodaļa. Mākslinieka mūzika bieži griežas ap atmiņām, tomēr viņš izvairās no nostalģijas, savos skaņdarbos pievienojot laikmetīgus elementus.

Trentemøller ir apbūris fanus ar savām unikālajām skaņu ainavām un neaizmirstamām melodijām. Ar vairāk nekā 500 koncertiem visā pasaulē Trentemøller ir apliecinājis savu talantu. Viņa šovi pārkāpj robežas tam, ko mēs sagaidām no dzīvās mūzikas. Grupā piedalās Disa Džeikobsa (Disa Jakobs) vokāls, ģitāra un sintezators, Silass Tinglefs (Silas Tinglef) pie bungām un ģitāras,  Braiens Batzs (Brian Batz) pie ģitāras, Džeikobs Haubjergs (Jacob Haubjerg) pie basģitāras un Anderss Trentmollers (Anders Trentemøller) pie sintezatora. Pēdējos gados Trentemøller ir remiksējis arī tādu mākslinieku mūziku kā Tricky, Savages, Depeche Mode, Franz Ferdinand, The Knife, A Place To Bury Strangers, Soft Moon, UNKLE, papildinot sarakstu ar vairāk nekā simts iepriekš izdotu remiksu.

Jaunākajā albumā Memoria iekļauti drūmi, introspektīvi skaņdarbi, sapņu pops, trokšņu roks un elektroniskā popmūzika. Trentemøller turpina strādāt ar pazīstamām tēmām par gaismu un tumsu, turbulenci un mieru, caururbjošu vēsumu un mierinošu siltumu, ko nepārprotami iedvesmojuši ziemeļvalstu vides raksturīgie elementi, kurus viņš sauc par mājām. Viņš virzās daudz tālāk šajā pazīstamajā teritorijā, vienlaikus pētot jaunas tēmas.

Biļetes pieejamas Biļešu servisa tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja