Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Zviedrijā dzīvojošais latviešu producents un DJ RudeLies izdod dziesmu Reaction

Otrdien, 27.februārī, klajā nāk Zviedrijā dzīvojošā pazīstamā latviešu mūzikas producenta un DJ RudeLies jaunākais veikums – dziesma Reaction. Tā būs pieejama gan radiostacijās, gan platformās Spotify un Youtube. Dziesmai tapis arī videoklips.

Dziesma Reaction ir tapusi 2023.gada rudenī Falunā, Zviedrijā. "Pēc vasaras šoviem Eiropā un Āzijā man bija grūti atrast iedvesmu producēt mūziku, taču, atgriežoties Zviedrijā, radās iedvesma sacerēt elektronisko deju mūziku ar maģisku enerģiju. Tā dziesmas Reaction ieraksts tapa kopā ar house žanra fanu vidū labi zināmo angļu dziedātāju Sonam, kura arī ir dziesmas teksta autore," par jaunāko veikumu saka mūziķis un piebilst, ka viņa jaunais skaņdarbs vēsta par cilvēka nepieciešamību sarunāties un harmoniskām savstarpējām attiecībām dialogā; par prieku saņemt atbildi un nepalikt vientulībā ar savu jautājumu.

RudeLies ir Zviedrijā dzīvojošs latviešu producents un DJ, kurš savu karjeru uzsāka 2015.gadā. Viņa mūziku raksturo interesants skaņas dizains, spēcīgi dropi un lipīgas melodijas. Deviņu gadu laikā RudeLies mūzika ir pārsniegusi astoņdesmit miljonus klausījumu Spotify. RudeLies ir starptautiski zināms izpildītājs, kura mūziku atbalsta ne tikai fani, bet arī pasaulē labi pazīstamie DJ Tiesto, Armin Van Buuren, Alan Walker, Diplo, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet un Afrojack.

RudeLies ir uzstājies festivālos, koncertos un naktsklubos Latvijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Polijā, Japānā, Dienvidkorejā un Taizemē.

Arī Latvijā labi pazīstamais Armīns van Būrens (Armin Van Buuren) par RudeLies dziesmu Let Me Down ir teicis: "Šī ir izcila dziesma, man tā ļoti patīk!" Atzinīgi par latviešu producenta un DJ veikumu izteikušies arī citi DJ: Martin Garrix: "Spēlēju viņa dziesmas sanos DJ setos!"; Tiesto: "Spēlēju RudeLies dziesmas manā radio šovā Club Life!; Alan Walker: "Spēlēju viņa dziesmu Insomnia savos DJ setos."; Diplo: "Spēlēju RudeLies dziesmu Insomnia Lasvegasā."

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja