Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 26. maijs
Varis, Eduards, Edvards, Edvarts

Augulis: Vēlētāju balsojums pierāda, ka sāktais darbs transporta nozarē ir pareizs

Satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) novērtē vēlētāju doto uzticību, kas ievēlējuši viņu Saeimā, un uzskata, ka tas pierāda, ka virziens, ko viņš ir uzņēmis Satiksmes ministrijas nozaru sakārtošanā, ir bijis pareizs.

Kā biznesa portālu "Nozare.lv" ar preses sekretāres starpniecību informēja satiksmes ministrs Augulis, darbs, kas sākts transporta nozarē un ceļu sakārtošanā, ir bijis pareizs un dinamisks, taču līdz gala rezultātu sasniegšanai laika bijis par maz.

Provizoriskie vēlēšanu dati liecinot, ka viņš savu darbu varēs turpināt Saeimā, taču līdz jaunās valdības izveidošanai aktīvi tikšot turpināts darbs pie jomām, kas vēlēšanu iespaidā tika bremzētas vai atliktas. Esošā koalīcija turpinot strādāt pie Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" attīstības nodrošināšanas un šodien jautājums tiks skatīts Ministru kabinetā. No Finanšu ministrijas ir saņemts atzinums par Autoceļu fonda piedāvāto izveides modeli un jautājums tiks skatīts valdībā. Tāpat aktīvi turpinoties ceļu būve Latvijas reģionos un par realizētajiem projektiem secinājumus varēšot veikt īsi pirms jaunā valdība sāks darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas