Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

FOTO: 9.maija svinībās aizturēti 12 cilvēki, noformēti 65 protokoli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mateus
M
Monsieur, pourquoi ne pas ineerrogtr plutc3b4t le rapport au temps et sa conscience ?Les cadets ne souhaitent plus une seule vie comme leurs ainc3a9s, c'est tout banal, mais me frappe par son absence dans votre analyse. qu'en dites-vous?ne pas s'engager pour s'engager plusieures fois.10 vies en une,je ne sais pas?
Fricis
F
Čelovekam taisnība, mūs latviešus ir sabojājis ilgais vācu baronu jūgs,bet krievi ir asiskāri zvēri tārēc ka viņi ir vikingu un mongoļu sajaukums. Visa viņu kultūra ir jāt savu māti.Desmit lamu vārdos ir izsakāma visa dziļā krievu "dvēsele". 50 gados viņi ir tā pieķēzījuši mūsu zemi, ka vajadzēs 100 gadus lai to iztīrītu.Gribi krievs vēl vienu savas saimniekošanas piemērunu tad paskaties par ko tu esi pārvērtis eiropas pērli austrumprūsiju,cik skaista ta bija un kāda tā ir tagad.
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
To- Wala Paldies par sakarīgo komentāru, bija patīkami lasīt. Diemžēl, tādu ir gaužām maz.. Jāsaka, ka lielākajam vairumam komentētāju šķiet, ka vārdi nesmird. Domai par šo svētku nozīmes mazināšanos nākotnē piekrist nevaru, jo par to gādā mūsu kaimiņzemes stūrētāji. Viņiem šis datums ir (viens no nedaudzajiem) varens propogandas ierocis pašapziņas celšanai, kura ir galīgi sašļukusi neveiksmīgā sociālā eksperimenta rezultātā.
Saharovič
S
9. maijā pie okupantu dzimumlocekļa sanāk īstie sieriņi, kurus ārstēt nav iespējams. Viņiem galvenais ir parādīt to, ka viņi mīž virsū Latvijai kā valstij, ka Latvija ir Sierlandes kolonija. Tadus kā čeloveks vajag šaut!
Jānis
J
čelove, ti dajoš!!! No taviem spriedelējumiem gan iznāk, ka krievi ir izredzētie, bet latviešiem savā Tēvzemē jātur mute ciet. Kāpēc tu vēl atrodies nīstajā Latvijā un paciet nīstamos laviešus? Ko tu vēl vilcinies, laidies prom uz to zemi, kur tev būs viss - krievu valoda,vārda brīvība,nebūs krievu -nodevēju u.t.t. Vilcināšans ir laika zagšana. Rubiku paķer līdzi, jo viņš komunistus nenodos nekad, pat tad ne, ja viņam atlikušais mūžš būtu jānostrādā Vorkutas ogļu raktuvēs pufaikā pārtiekot no ūdens un glumas maizes...!!!
Aņa
A
Čelovek, duriņ ti.Sobiraj šmotki ! Vidal,mnogije kričaļi; "Za roģinu !"Značit, skučajut po svojej ļubimoj Rossiji." Za Staļina ! Zdorovo! Kto eščo nebil v Sibiri, pojavilas prekrasnaja vozmožnosķ..... Vperjod, v roģinu ,a tam -za roģinu !!!
Aļoša.
A
Redz,krievi bļauj:" Za roģinu"," za Staļina" Tad jau LABI. Tas ir atklāts aicinājums visiem krieviem doties atpakaļ uz savu ROģINU, bet za Saļina, tad visus prom uz SIBIRIJU. Paši sev ceļu jau nosprauduši. MOLODCI!!! MOLODCI !!! Žmu RUKU !!! CELUJU ! Aļfred Rubik, krasnuju rubahu s pojasom, kerzovikus kājās, sarkano karogu rokās un uz PRIEKŠU. Plašajā Krievzemē varēsi apmīļot savus tautas brāļus. Nepaliec tikai Maskavā. Ja es būtu latvietis , tad es tādus aļfredģikus būtu ar s....koku izdzinisaiz POLĀRĀ loka !!!
Lusa
L
Kapec sarkanajiem zidu, krievu fasistiem lauj organizet tadus pasakumus, kuros vini slavina Latvijas valsts okupaciju un genocidu pret latviesu tautu, kuru veica padomju Krievija 50 gadu laika?
0_o
0
Nu kas tie par sviestiem, ka Diena sabojā/dzēš saites uz citiem ziņu resursiem (kuros minēta noderīga informācija, ko Dienā pašā izlasīt nevar?) Politkorektums laikam saucas - dzēst linkus, kuros norādīts, cik efektīvi ar naida kurināšanas gadījumiem tiek galā mūsu policija.
lux
l
_wala_ Pilnīgi piekrītu Jums par strādāšanu. Kauns, ka ņerkst par slikto dzīvi, be laukus apkopt nevīžo. Vienīgi diez vai tā ālēšanās pie pieminekla tik drīz izzuīs. Ir kas uztur to vājprātu. Arī šõgad un iepriekšējos gadus redzējām, ka tur to vecīšu ir pavisam maz. šo datumu diemžēl izmanto kremļa revanšisti un citi īpatņi. Iespjams, ka nākotnē tiks noteikts laiks,kad l likt ziedus, bet lai župo mājās
WALA
W
Ko jūs te varat dziedāt par svešiem saimniekiem - paši esat kādam kalpi, jeb vienkārši Dievs nav smadzenes iedevis. Pakskatās gudrīši kas Latvijas laukos saimnieko lielā vairumā - Dāņi, Kanādieši utml. Paši nejēdz no kuras puses rodas problēmas, bet tik vien zin kā blēt. Strādāt vajag, tad nebūs jākunkst. Un no labiem kalpiem arī labi saimnieki ir spējīgi izaugt, ja vien galva noder vēl kam bez cepuras nēsāšanas !!! Un tiem kam šis 9. maijs ir svarīgs pavisam drīz jau vairs nebūs starp dzīvajiem - tad kādēļ satraukties par to kas pats izzudīs. Bet lūk kolektīvais cilvēku stulbums - tas gan tik ātri neizudīs - un par to ir vērts satraukties !!!
...ko līdz šī "aizturēšan
.
...ja pirms tam paši ir visu "atļāvuši" (īstenībā jau piekāpušies spiedienam no saimnieku puses ).Te nu mēs spilgti redzam, kas joprojām ir stāvokļa noteicēji Latvijā !
un tomēr BIJA AUGSTUMOS
u
Pašu galveno tomēr izdarīja - slimniekus VISUS NOSARGĀJA - i čipendeiļu viktorīti ar visām savām drātēm palaida braši pa centru pazīmēties, lai, i tos īpatņus brunčos, kas ar avīzēm pa puķēm skraidīja - visi sveiki un veseli - vot, ja šitiem nervozas krievu tantītes būtu ģīmjus saskrāpējušas, tad gan būtu jāteic, ka nav bijusi augstumos - bet tagad NĀCIJAS ZIEDS VESELS un smaržo.
WALA
W
Cien. latvieši, kā būtu ja beigtu stulbi lamāties bet vēlēšanās vienreiz parādīt vecajiem "āžiem" kur ir viņī vieta. Jā piekritīšu ka īsti jau likt vietā nav ko, bet nu vienreiz ir jāparāda ākstiem ka ja paši neprotas, tad varam arī ar mietu parādīt kur ir durvis. Un lai cilvēki kam tas ir svarīgi svin šo dienu, bet nevis kā svētkus bet kā piemiņas dienu. Es zinu krievu cilvēkus kas uz šō "tusiņu" nedodas, bet vēlāk aiziet un noliek ziedus par saviem bojā gājušajiem radiniekiem ( tas nekas ka pie Uzvaras monomenta - bet īšti citas vietas jau nav, ja šeit Latvijā šei cilvēki nav cīnījušies). Tas ir cilvēcīgi, un to nevajag. pat teiktu ka nedrīkst aizliegt - jo cilvēkiem ir jāatceras šie šausmīgie notikumi. Bet lūk par dažādu pretīgu propogandu a ļa Rubika runas utml. - par to es ierosinātu ietupināt. Jā protms arī dažam labam citam Latvijas pilsonītim pienāķtos pasēdēt par valsts ekonomikas graušānu - tā līdzsvaram. ;)
wer
w
"pieci protokoli noformēti saistībā ar atrašanos sabiedriskā vietā stiprā alkohola reibumā." Te pat zirgam jāsmejas; vai tiešām tikai pieci. Jā - padomju milicija rullē. Un ja vēl palasa par ko vēl šie protokoli esot it kā noformēti, uzdzen nelabumu par mentu darbību. Par apkārtnes piegružošanu u. tml., bet neviens protokols vai aizturētais nav saistība ar aizliegtās simbolikas lietošanu, okupantu formas tērps ar visām padomju laiku medaļām (tad jau es varu staigāt ar fašistu laiku medaļām, ieģērbies - nu piemēram SS formas tērpā). Te jau vēl varam minēt veselu gūzmu pārkāpumus, uz kuriem menti nemaz nereaģē, jo pavēles saņem no Maskavas (vismaz man tā liekas brīžiem).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:

 

Tiesa atļauj "Latvijas krievu gājienu"

SKATIES VĒL:

 

Video no 9.maija svinībām pie Uzvaras pieminekļa skatieties šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas