Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

papildināta - Latvijā diennaktī lielākais saslimušo skaits ar cūku gripu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Ar antibiotikām kuņģi var sabeigt krietni ātrāk. Turklāt nedomāju, ka šis padzēriens ir kundzes/jaunkundzes ikdienas uzturā.
Otrs jautājums
O
Neviens nekā nezina, ko darīt, kur iet. Vakcīnas arī nav.
Jautājums
J
Nekur nekādas informācijas, kur cilvēks, saslimstot, var šis cūku gripas analīzes uztaisīt???? Kur man jāiet ar 38 grādu temperatūru??? Uz vietējo poliklīniku, uz infektoloģijas centru, vai var būt jāsauc ātrie? Kā es varu zināt, vai esmu saslimusi tieši ar šo gripu un līdz ar to kāda ārstēšana nepieciešama??!!! Vai vienkāršii klusi jāguļ mājās un tad jau redzēs, kas būs? Stulbums pilnīgs mūsu valstī notiek, reāli nekādas info nav!
SA
S
Un tagad aarsteesi sabeigto kungji? ;(
ķiploks
ķ
ķiplokūdens lieliski paliidz gripas gadiijumaa, dzeeru to, otrajaa dienaa peec saslimshanas un jau peec pirmaa 100 grama palika vieglaak un peec paaris dienaam biju pilniigi vesela!!!
UI
U
"Neaizmirstiet, ka Latvijaa ir sliktaakie veseliibas apruupes raadiitaaji. Ja aarzemees saka ko vienu, bet Latvijaa citu, tad nav ilgi jaadomaa, kam buus vairaak mirusho." Un kamēr Latvija to nesapratīs un neko nemācīsies, tikmēr arī būs zināma kā valsts ar sliktāko veselības sistēmu Eiropā. Vislielākā mirstība ar vēzi, visvelāk atklātie vēži, vislielākā zīdaiņu mirstība, vislielākā sirds un asinsvadu slimību mirstība, vislielākā elpošanas ceļu slimību mirstība, visilgākā gaidīšana, vismazākais speciālistu skaits, vislielākā korupcija utt. Vispār ārprāts. Latvijā vispār ir kāda medicīnas skola un ko tur māca, ja ir? Ja nav, varbūt kaut ko mācīties no valstīm, kas dabū visas Nobela prēmijas vai kurās eksistē medicīna kā zinātne un attiecīgas zināšanas? Ja Latvija turpinās savā greizajā garā, tad visus ievedīs kapā.
daunitis to ak kungs
d
Vispirms apliecini savu atbilstību cēlajai ārsta profesijai un pamēģini iestāties Medicīnas Akadēmijā un tad nodarbojies ar daiļdir... Gara gaismas sludinātājs atradies, kas nejēdz salikt kopā faktus un novērtēt slimības epidemioloģiskos un mirstības rādītājus! Lamāties vien gribās, kad palasa tādu gudrinieku spriedelējumus!
raitis
r
izpotējaties pret sezonālo gripu, tad arī nevajadzēs uztraukties par "Cūku gripu"
ja
j
Neaizmirstiet, ka Latvijaa ir sliktaakie veseliibas apruupes raadiitaaji. Ja aarzemees saka ko vienu, bet Latvijaa citu, tad nav ilgi jaadomaa, kam buus vairaak mirusho.
Kagor
K
latvijā ar maskām domātas papīra maskas, vai drīzāk tādas, no tualetes papīra. Ne jau tādas kā rietumos cilvēki nēsā lidostās. Kaut arī latvijas tualetes papīra maskas var aizturēt vīrusu. Kāds kaut kur nošķaudās rokā, pēc tam pieskaras kāpņu margai vai durvju rokturim, nakošais pieskaras un pēc tam pieskaras savai sejai. Ja uz sejas nav maskas, tas ir viss, ko vajag. bet latvijā nav bijis pilnīgi neviens pētījums par maskām, tā kā neviens šo nezina.
dase
d
vau kads no tiem gudrajiem idiotiem ifekciju centra var pateikt kadas ir pazimes, vai ka atpazit to infekciju, ar ko vina atskiras no citam?
Ieva
I
Jebkurā gadījumā gribu zināt, cik, piemēram, iepriekšējā diennaktī saslima ar A hepatītu, cik ar salmonelozi, cik, piemēram, tika atklāts ļaundabīgo audzēju (ņemot vērā, ka populārākie veidi ir no vairākiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem gadā....)....
Ieva
I
Zinātnieki, piemēram, ir konstatējuši, ka cilvēka zarnu mikroflora tiek cauri 9 tualetes papīra slāņiem, turklāt tās visas ir baktērijas, kas ir daudz, daudz lielākas par vīrusu!
Ieva
I
Tu esi idiots, jo vīruss izlīdīs jebkurai maskai cauri, turklāt visbiežāk slimo ne jau tāpēc, ka tika apšķaudīts, bet tāpēc, ka pieskāries slimnieka nopuņķotai virsmai un tad ar tām pašām rokām aizskāris degunu vai muti....
to ak kungs
t
Atskiriba no mazizglitotajiem rietumu arstiem, Latviesu rasti ZIN ka H1N1 izmers ir mazaks par parasto auduma/papira masku filtru un TAM NAV JEGAS. H1N1 gripas virusam ir jalieto NANOMASKA kas ir ar pietiekami mazu tikojumu. Atkal lepojies ar savu nezinasanu puika? Nekadu vankcinu NEVAJAG, jo ta ir parasta GRIPA kas sosezon ir vairak del kopeja stressa limena pasaule un sabiedriba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas